עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

הנשנוש האולטימטיבי של שי לי ליפא - עוגיות גבינה מלוחות, בארומה של פפריקה וציפוי שומשום. עוגיות פריכות וממכרות שאתם הולכים לחסל תוך דקות
הנשנוש האולטימטיבי של שי לי ליפא - עוגיות גבינה מלוחות, בארומה של פפריקה וציפוי שומשום. עוגיות פריכות וממכרות שאתם הולכים לחסל תוך דקות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    23
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 23.1 קק״ל 923.8 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 65.7 גרם
    שומן 1.7 גרם 68.2 גרם
    נתרן 20.0 מ״ג 800.8 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 48.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 7.5 מ״ג 300.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    23
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 23.1 קק״ל 923.8 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 65.7 גרם
    שומן 1.7 גרם 68.2 גרם
    נתרן 20.0 מ״ג 800.8 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 1.2 מ״ג 48.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 7.5 מ״ג 300.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות מלוחות
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

1. מעבדים במעבד מזון עם להב פלסטיק גבינות, חמאה, קוואקר, קמח, פפריקה, מלח ואבקת שום, רק עד לקבלת כדור בצק.
2. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל מחצית בצק גליל בקוטר 3 ס”מ. מגלגלים בשומשום, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
3. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4. מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ בעזרת סכין חד (אם הבצק שהה במקפיא יותר משעה ממתינים כ-5 דקות כדי שיתרכך מעט ואז פורסים). מסדרים בתבנית.
5. אופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קלות. מצננים היטב.
6. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל וייסמן

    האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין בכמות זהה?ה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כן. ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות