עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

הנשנוש האולטימטיבי של שי לי ליפא - עוגיות גבינה מלוחות, בארומה של פפריקה וציפוי שומשום. עוגיות פריכות וממכרות שאתם הולכים לחסל תוך דקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

1. מעבדים במעבד מזון עם להב פלסטיק גבינות, חמאה, קוואקר, קמח, פפריקה, מלח ואבקת שום, רק עד לקבלת כדור בצק.
2. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל מחצית בצק גליל בקוטר 3 ס”מ. מגלגלים בשומשום, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
3. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4. מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ בעזרת סכין חד (אם הבצק שהה במקפיא יותר משעה ממתינים כ-5 דקות כדי שיתרכך מעט ואז פורסים). מסדרים בתבנית.
5. אופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קלות. מצננים היטב.
6. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 26.1 קק״ל 1044.1 קק״ל
פחמימות 1.6 גרם 62.2 גרם
שומן 1.9 גרם 77.7 גרם
נתרן 19.8 מ״ג 791.2 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 20.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 30.8 גרם
כולסטרול 2.7 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 18.6 מ״ג 743.5 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 11.7 מ״ג
אשלגן 23.3 מ״ג 933.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    יעל וייסמן

    האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין בכמות זהה?ה

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן. ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody