
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור על טורבו לחום של 190 מעלות.
- מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לקבלת בצק.
- מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לתבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות.
- מוציאים את התבנית ונותנים לעוגיות לנוח במשך 10 דקות.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל או זילוף של מעט חלב מרוכז.
בתיאבון! צילום: משה שגב
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
144.8
קק״ל
2895.7
קק״ל
פחמימות
17.4
גרם
348.8
גרם
שומן
7.4
גרם
147.9
גרם
נתרן
52.6
מ״ג
1052.5
מ״ג
חלבון
2.4
גרם
47.9
גרם
סיבים תזונתיים
0.7
גרם
13.2
גרם
שומן רווי
0.4
גרם
8.9
גרם
כולסטרול
14.0
מ״ג
279.7
מ״ג
סידן
18.7
מ״ג
374.2
מ״ג
ברזל
0.4
מ״ג
7.2
מ״ג
אשלגן
56.3
מ״ג
1126.0
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
5.4
מ״ג
תגובות (0)