עוגיות חמאה ושוקולד עם הטבעה של תמונה

רוצים להכין עוגיות חמאה ושוקולד מקוריות? קרין גורן מלמדת איך להכין עוגיות עם הטבעה של תמונה בציפוי שוקולד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
  2. במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
  3. מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
  4. קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
  5. אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
  6. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 174.1 קק״ל 5222.5 קק״ל
פחמימות 21.9 גרם 657.5 גרם
שומן 8.0 גרם 240.6 גרם
נתרן 12.9 מ״ג 387.8 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 85.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.3 גרם
שומן רווי 4.8 גרם 144.2 גרם
כולסטרול 35.6 מ״ג 1068.2 מ״ג
סידן 19.2 מ״ג 577.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 13.5 מ״ג
אשלגן 50.6 מ״ג 1518.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 9.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody