עוגיות חמאה ושוקולד עם הטבעה של תמונה

רוצים להכין עוגיות חמאה ושוקולד מקוריות? קרין גורן מלמדת איך להכין עוגיות עם הטבעה של תמונה בציפוי שוקולד
רוצים להכין עוגיות חמאה ושוקולד מקוריות? קרין גורן מלמדת איך להכין עוגיות עם הטבעה של תמונה בציפוי שוקולד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.2 קק״ל 5287.2 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 692.7 גרם
    שומן 8.3 גרם 248.2 גרם
    נתרן 17.3 מ״ג 520.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 147.0 גרם
    כולסטרול 32.9 מ״ג 986.8 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 567.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 49.6 מ״ג 1486.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.2 קק״ל 5287.2 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 692.7 גרם
    שומן 8.3 גרם 248.2 גרם
    נתרן 17.3 מ״ג 520.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 147.0 גרם
    כולסטרול 32.9 מ״ג 986.8 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 567.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 49.6 מ״ג 1486.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
  2. במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
  3. מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
  4. קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
  5. אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
  6. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאה ושוקולד עם הטבעה של תמונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות