עוגיות יויו אלג’יראיות – עוגיות ממולאות בקרם שקדים

אבי לוי מכין עוגיות יויו, עוגיות ממולאות בקרם שקדים מהמטבח האלג'יראי. ממלאים כל עוגייה בקרם מתקתק, מטגנים בשמן עמוק ונהנים ממאפה מתוק
אבי לוי מכין עוגיות יויו, עוגיות ממולאות בקרם שקדים מהמטבח האלג'יראי. ממלאים כל עוגייה בקרם מתקתק, מטגנים בשמן עמוק ונהנים ממאפה מתוק
  • אבי לוי
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1053
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1052.9 קק״ל 26321.9 קק״ל
    פחמימות 43.5 גרם 1087.6 גרם
    שומן 96.5 גרם 2411.5 גרם
    נתרן 48.6 מ״ג 1216.2 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 161.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 50.0 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 265.8 גרם
    כולסטרול 66.6 מ״ג 1664.3 מ״ג
    סידן 36.0 מ״ג 899.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 112.8 מ״ג 2821.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1053
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1052.9 קק״ל 26321.9 קק״ל
    פחמימות 43.5 גרם 1087.6 גרם
    שומן 96.5 גרם 2411.5 גרם
    נתרן 48.6 מ״ג 1216.2 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 161.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 50.0 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 265.8 גרם
    כולסטרול 66.6 מ״ג 1664.3 מ״ג
    סידן 36.0 מ״ג 899.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 112.8 מ״ג 2821.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

סירופ

טיגון

קישוט וזילוף


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את הביצים כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את הסוכר, אבקת האפייה והשמן וממשיכים לערבל. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים עד ליצירת בצק אחיד ודביק.
  3. מכסים את קערת המיקסר במגבת לחה, נותנים לבצק לנוח כשעה, ולאחר מכן קורצים ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
  4. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-45 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מיץ לימון.
  5. מכינים את המילוי: שמים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. שומרים 1/4 כוס של מחית לקישוט.
  6. מכינים את העוגיות: משטחים כל עיגול בצק בעזרת הידיים, ממלאים בכף מהמילוי וסוגרים היטב כך שמתקבל כדור. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד שהם משחימים.
  7. טובלים את הכדורים בסירופ סוכר ומגלגלים אותם בקוקוס טחון.
  8. שמים את מחית השקדים ששמרנו עם שמנת מתוקה במיקסר עם וו בלון ומקציפים לתערובת אחידה. מכניסים את התערובת לשק זילוף.
  9. מסדרים את העוגיות בצלחת הגשה ומזלפים קרם שקדים מסביב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות יויו אלג’יראיות – עוגיות ממולאות בקרם שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    ענת עדיאל

    האם אפשר להקפיא לפני או אחרי טיגון?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף לפני

      Avatar
      ענת עדיאל

      תודה רבה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות