
קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.2 קק״ל 3787.1 קק״לפחמימות 14.0 גרם 419.2 גרםשומן 7.0 גרם 211.5 גרםנתרן 57.9 מ״ג 1736.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.6 גרםשומן רווי 4.4 גרם 131.3 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״גסידן 12.6 מ״ג 378.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 29.0 מ״ג 870.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות126
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.2 קק״ל 3787.1 קק״לפחמימות 14.0 גרם 419.2 גרםשומן 7.0 גרם 211.5 גרםנתרן 57.9 מ״ג 1736.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 15.6 גרםשומן רווי 4.4 גרם 131.3 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״גסידן 12.6 מ״ג 378.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 29.0 מ״ג 870.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 126 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק
-
200 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
1/2 כוס שקדים טחונים
-
4 חלמונים M
-
1/2 כוס חלב 3%

אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
- שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים, החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
- מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
- מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
- מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
- מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
- שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים, החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
- מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
- מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
- מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
- מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (33)
היי המתכון נרא טוב אפשר במקום חלמונים ביצים שלמות?
לא, יש צורך רק בחלמונים 🙂 מהחלבונים אפשר להכין מרנג
אני חולה עלייך קרין את אלופה מוכשרת בטרוף אשמח לדעת איפה למדת
היי אם אני רוצה כמות יותר קטנה איך אני עושה?
משתמשת במחצית מכמות המצרכים (כדי לקבל 15 עוגיות ולא 30 עוגיות)