קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.7 קק״ל 3650.6 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 391.1 גרם
    שומן 7.0 גרם 210.8 גרם
    נתרן 57.9 מ״ג 1736.6 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 52.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 131.3 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 372.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 27.7 מ״ג 830.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.7 קק״ל 3650.6 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 391.1 גרם
    שומן 7.0 גרם 210.8 גרם
    נתרן 57.9 מ״ג 1736.6 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 52.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 131.3 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 372.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 27.7 מ״ג 830.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים, החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
  4. מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
  5. מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
  6. מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
  7. מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    סתיו חביבי

    היי נראה מעולה, אם אין לי שקדים טחונים וקוקוס, אני יכולה לשים במקומם עוד קמח?

    Avatar
    אסנת עותמי

    טעיםםםם ברמות והורס דיאטות 😃

      Avatar
      Foody Foody

      אסנת אהובה, לגמרי טעים! תפקידה של קרין גורן זה להרוס לנו את הדיאטה ולעשות לנו שמח בלב ובבטן.

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כחצי כוס חלב. אנחנו נעדכן את המתכון בהקדם. תודה ויום טוב.

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון תוקן. יש להוסיף חצי כוס חלב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות