עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק

המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
  • רות אופק
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.5 קק״ל 5309.2 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 734.2 גרם
    שומן 9.9 גרם 198.2 גרם
    נתרן 22.4 מ״ג 448.1 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 117.0 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 789.2 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 309.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 54.3 מ״ג 1086.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.5 קק״ל 5309.2 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 734.2 גרם
    שומן 9.9 גרם 198.2 גרם
    נתרן 22.4 מ״ג 448.1 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 117.0 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 789.2 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 309.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 54.3 מ״ג 1086.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

הבן הקטן שלי מאוד אוהב “עוגייה עם אדום” – עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה, וגם מאוד אוהב להכין יחד איתי עוגיות. אז הכנו יחד עוגיות חמאה נימוחות עם מלית נדיבה ואדומה של ריבה והילד היה המאושר האדם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
רות אופק
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, תמצית הווניל, הביצה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
  2. בעזרת לקקן מגרדים את הבצק משולי הקערה למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת השמנת המתוקה - כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך, אבל לא דביק.
  3. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
  4. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. קורצים ממנו עוגיות עם קורצני פרח כאלה. על חצי מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
  5. מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  6. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  7. אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא ואז ממלאים וזורים את אבקת הסוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    בהשראת רות אופק! תודה ? (נשאר לנו בצק מאוזני המן)

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    בא לי כמה פרחים כאלו ליד התה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות