זהירות! סכנת התמכרות! עוגיות פרג ולימון

פורים מתקרב ומתכוני הפרג שלנו הופכים למבוקשים, קבלו מתכון מפתיע של עוגיות לימון ופרג נימוחות אווריריות עם הניחוח הלימוני המרענן שאנחנו כל כך אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר.
  2. מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, תמצית הווניל והביצה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת החמאה עד איחוד (אין צורך לערבב יותר מדי).
  4. מוסיפים את הפרג ומערבבים רק עד שהפרג נטמע בבצק באופן אחיד יחסית.
  5. עוטפים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומכניסים את הבצק למקרר לשעה-שעה וחצי.
  6. מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות) ומרפדים את התבניות בנייר אפייה.
  7. מוציאים את הבצק מהמקרר (אחרי הקירור) חוצים אותו ומגלגלים כל חצי לגליל בקוטר של כ-4 ס”מ. פורסים את הגליל לעוגיות בעובי של כחצי ס”מ (אפשר גם פחות) ומניחים במרווחים שווים על גבי תבנית האפייה.
  8. מכניסים לתנור עד הזהבה (כ-10 דקות) אבל אל תשכחו להציץ לפני כדי שלא יישרפו.עוגיות לימון ופרג. צילום: שאטרסטוק

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 163.7 קק״ל 3273.8 קק״ל
פחמימות 27.3 גרם 546.0 גרם
שומן 8.6 גרם 172.5 גרם
נתרן 8.6 מ״ג 171.5 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 33.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 5.0 גרם 100.3 גרם
כולסטרול 37.3 מ״ג 745.8 מ״ג
סידן 9.5 מ״ג 190.9 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 20.6 מ״ג 411.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (2)

    Avatar
    jenny salomon

    התמכרנו!! 🍋🍋🍋

    Avatar
    Ruthie Gross

    👌🏻👌🏻🥰

תגובות (4)

      Avatar
      Foody Foody

      פרג שלם.

    Avatar
    Foody Foody

    ג’ני, אנחנו מאוהבים בך ומכורים לגמרי!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody