עוגיות רולדה תמרים של מיקי שמו

מיקי שמו אופה בקלי קלות עוגיות רולדה תמרים שמתאימות לאירוח קליל עם כוס קפה או למשלוח מנות בפורים. משתמשים במלית תמרים מוכנה ונהנים מהכנה קלה ומהירה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

מלית תמרים

קישוט

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל כדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
  2. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 35X25 ס”מ בעובי 5 מ”מ.
  3. קוצצים דק את אגוזי המלך.
  4. מורחים עם מרית שכבה דקה של ממרח תמרים על כל הבצק, מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים ומגלגלים לרולדה דקה. חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
  5. משמנים תבנית אפייה בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה או משטח אפייה סיליקוני רב שימושי.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס”מ בעזרת גלגלת או סכין, מניחים על תבנית האפייה ואופים 18 דקות. מצננים.
  8. לפני ההגשה מפזרים על העוגיות אבקת סוכר, הכי נוח עם שייקר כזה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 175.8 קק״ל 5275.4 קק״ל
פחמימות 25.0 גרם 751.3 גרם
שומן 9.8 גרם 292.8 גרם
נתרן 11.4 מ״ג 341.4 מ״ג
חלבון 4.9 גרם 146.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 117.5 גרם
שומן רווי 6.7 גרם 201.8 גרם
כולסטרול 39.6 מ״ג 1187.7 מ״ג
סידן 20.5 מ״ג 615.3 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 89.0 מ״ג
אשלגן 208.2 מ״ג 6244.9 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 88.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody