עוגיות רולדה תמרים של מיקי שמו

מיקי שמו אופה בקלי קלות עוגיות רולדה תמרים שמתאימות לאירוח קליל עם כוס קפה או למשלוח מנות בפורים. משתמשים במלית תמרים מוכנה ונהנים מהכנה קלה ומהירה
מיקי שמו אופה בקלי קלות עוגיות רולדה תמרים שמתאימות לאירוח קליל עם כוס קפה או למשלוח מנות בפורים. משתמשים במלית תמרים מוכנה ונהנים מהכנה קלה ומהירה
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.8 קק״ל 5454.7 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 762.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 314.3 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 175.4 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 119.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 203.9 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 1127.7 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 507.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 89.7 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 3018.1 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 87.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.8 קק״ל 5454.7 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 762.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 314.3 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 175.4 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 119.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 203.9 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 1127.7 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 507.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 89.7 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 3018.1 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 87.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית תמרים

קישוט


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל כדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
  2. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 35X25 ס”מ בעובי 5 מ”מ.
  3. קוצצים דק את אגוזי המלך.
  4. מורחים עם מרית שכבה דקה של ממרח תמרים על כל הבצק, מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים ומגלגלים לרולדה דקה. חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
  5. משמנים תבנית אפייה בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה או משטח אפייה סיליקוני רב שימושי.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס”מ בעזרת גלגלת או סכין, מניחים על תבנית האפייה ואופים 18 דקות. מצננים.
  8. לפני ההגשה מפזרים על העוגיות אבקת סוכר, הכי נוח עם שייקר כזה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות רולדה תמרים של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    רונית אבגוסט

    בצק מעולה תודה שאלה מה עושים עם החלבונים?

    Avatar
    יפה לוי

    האם אפשר משהו אחר במקום שמנת

      Avatar
      מערכת Foody

      יוגורט סויה

    Avatar
    שרה טל

    האם אפשר לאפות ללא חיתוך מקדים. רק לחרוץ עם סכין

      Avatar
      מערכת Foody

      כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות