עוגיות שוקולד חלומיות של שרית נובק
בבית משפחת נובק פתחו בפרוייקט עוגיות: מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. אנחנו הרווחנו מתכון של עוגיות שוקולד חלומיות רכות ונהדרות במיוחד
בבית משפחת נובק פתחו בפרוייקט עוגיות: מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. אנחנו הרווחנו מתכון של עוגיות שוקולד חלומיות רכות ונהדרות במיוחד
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.6 קק״ל 2664.2 קק״לפחמימות 17.0 גרם 425.8 גרםשומן 5.3 גרם 133.4 גרםנתרן 41.5 מ״ג 1037.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 77.8 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 568.4 מ״גסידן 10.0 מ״ג 250.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 63.5 מ״ג 1587.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.6 קק״ל 2664.2 קק״לפחמימות 17.0 גרם 425.8 גרםשומן 5.3 גרם 133.4 גרםנתרן 41.5 מ״ג 1037.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 77.8 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 568.4 מ״גסידן 10.0 מ״ג 250.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 63.5 מ״ג 1587.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״גסגור
מפלס העוגיות בבית גואה. אנחנו עסוקים כל כך בהכנת עוגיות בימים האחרונים. פתחנו בפרויקט עוגיות ואנחנו נחושים למצות אותו עד תום. או לפחות עד תום החורף 🙂
מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. כיף גדול!
בין כל העוגיות שאפינו היו גם אלה, פשוט עוגיות שוקולד.
עסיסיות, נהדרות ומאוד שוקולדיות. מה צריך יותר מזה?
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
120 גרם שוקולד מריר
-
110 גרם חמאה רכהבטמפרטורת החדר
-
130גרם או 3/4 כוס סוכר חום
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
150 גרם קמח לבן
-
25גרם או 1/4 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- ממיסים את השוקולד בקערית (אפשר במיקרו).
- מקרימים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית וניל ומערבלים היטב.
- מנפים פנימה את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד. מקררים חצי שעה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקון רב שימושי במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות באפיה).
- מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות (העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות אחרי הקירור).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- ממיסים את השוקולד בקערית (אפשר במיקרו).
- מקרימים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית וניל ומערבלים היטב.
- מנפים פנימה את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד. מקררים חצי שעה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקון רב שימושי במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות באפיה).
- מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות (העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות אחרי הקירור).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
אפשר להמיר את החמאה במרגרינה?
בהחלט
האם אפשר ללא מיקסר?
אפשרי בלי מיקסר ועם הרבה סבלנות (: בהצלחה!