עוגיות שוקולד חלומיות של שרית נובק

בבית משפחת נובק פתחו בפרוייקט עוגיות: מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. אנחנו הרווחנו מתכון של עוגיות שוקולד חלומיות רכות ונהדרות במיוחד
בבית משפחת נובק פתחו בפרוייקט עוגיות: מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. אנחנו הרווחנו מתכון של עוגיות שוקולד חלומיות רכות ונהדרות במיוחד
  • שרית נובק
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.6 קק״ל 2664.2 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 425.8 גרם
    שומן 5.3 גרם 133.4 גרם
    נתרן 41.5 מ״ג 1037.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 77.8 גרם
    כולסטרול 22.7 מ״ג 568.4 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 250.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 63.5 מ״ג 1587.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.6 קק״ל 2664.2 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 425.8 גרם
    שומן 5.3 גרם 133.4 גרם
    נתרן 41.5 מ״ג 1037.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 77.8 גרם
    כולסטרול 22.7 מ״ג 568.4 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 250.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 63.5 מ״ג 1587.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

מפלס העוגיות בבית גואה. אנחנו עסוקים כל כך בהכנת עוגיות בימים האחרונים. פתחנו בפרויקט עוגיות ואנחנו נחושים למצות אותו עד תום. או לפחות עד תום החורף 🙂

מנסים, מתנסים, בודקים, טועמים, ובעיקר אופים בלי סוף. כיף גדול!

בין כל העוגיות שאפינו היו גם אלה, פשוט עוגיות שוקולד.
עסיסיות, נהדרות ומאוד שוקולדיות. מה צריך יותר מזה?

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שרית נובק
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד בקערית (אפשר במיקרו).
  3. מקרימים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  4. מוסיפים את הביצה ותמצית וניל ומערבלים היטב.
  5. מנפים פנימה את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד. מקררים חצי שעה.
  6. יוצרים מהתערובת כדורים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה או משטח סיליקון רב שימושי במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות באפיה).
  7. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
  8. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות (העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתייצבות אחרי הקירור).

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד חלומיות של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    אין שם

    אפשר להמיר את החמאה במרגרינה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי בלי מיקסר ועם הרבה סבלנות (: בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות