סנו רקע

עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה

גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
107 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
107 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  3. מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. שופכים את אבקת הסוכר לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר  L.
  7. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
  8. מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
  9. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  10. אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
  11. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
עוגיות שוקולד מושלגות 2
עוגיות שוקולד מושלגות. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    עדי אביה

    הכנו בכמות ממש גדולה אבל העוגיות נדבקו.

תגובות (30)

Avatar

    Avatar
    טלי

    באחד מהתגובות כתבת שאפשר להקפיא לאחר אפיה ובאחר כתבת לפני אפיה, מה הנכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      הנכון הוא שאפשר גם וגם 🙂

    Avatar
    טלי

    כמה זמן יכולים להשאר בקופסא סגורה ולהשאר טרי

      Avatar
      מערכת Foody

      3-4 ימים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות