עוגיות שוקולד פאדג’ טבעוניות וכשרות לפסח

עוגיות שוקולד פאדג' רכות מושלמות במרקם פריך ועסיסי שאי אפשר להפסיק לזלול. גם טבעוניות, גם ללא גלוטן, גם כאלה שמכינים בצ'יק ועדיין - סופר מושחתות!
עוגיות שוקולד פאדג' רכות מושלמות במרקם פריך ועסיסי שאי אפשר להפסיק לזלול. גם טבעוניות, גם ללא גלוטן, גם כאלה שמכינים בצ'יק ועדיין - סופר מושחתות!
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.4 קק״ל 3163.5 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 261.8 גרם
    שומן 21.7 גרם 217.4 גרם
    נתרן 85.3 מ״ג 852.9 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 51.9 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סידן 58.6 מ״ג 585.9 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 128.5 מ״ג 1284.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.4 קק״ל 3163.5 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 261.8 גרם
    שומן 21.7 גרם 217.4 גרם
    נתרן 85.3 מ״ג 852.9 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 51.9 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סידן 58.6 מ״ג 585.9 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 128.5 מ״ג 1284.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
אולגה טוכשר
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

    עוגיות שוקולד פאדג' 6
    מסדרים את כל המצרכים

  2. שמים בקערה את השוקולד והמזולה ומחממים במיקרוגל או על באן מרי עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ודלילה.
  3. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים עד שהוא נמס לגמרי.
  4. מוסיפים מיד את תערובת המים והסוכר לקערת השוקולד ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
  5. מנפים פנימה את אבקת הקקאו, מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  6. משמנים קלות כף גלידה או כוס מדידה קטנה (השתמשתי ב-1/4 כוס), ממלאים בבלילה כמעט עד הסוף והופכים על התבנית. ממשיכים כך עם יתר הבלילה. מקפידים לסדר את התלוליות במרווחים.
  7. אופים במשך 12-14 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות ומתחילות להתייצב. העוגיות מתייצבות סופית לאחר הקירור.

    עוגיות שוקולד פאדג' 3
    העוגיות מתייצבות סופית לאחר הקירור

  8. מצננים את העוגיות על גבי רשת.
    עוגיות שוקולד פאדג' 14
    ערימת עוגיות מושלמות

    עוגיות שוקולד פאדג' 5
    תראו כמה הן פאדג’יות

  9. אפשר לקשט את העוגיות בשוקולד מומס.
  10. שומרים את העוגיות בכלי אטום בטמפ’ החדר.

    עוגיות שוקולד פאדג' 1
    קשה לעמוד בפיתוי! צילום: אולגה טוכשר

הערות

  • אפשר להכין 10 עוגיות גדולות או כ-18 עוגיות קטנות יותר.
  • לא לאפות את העוגיות במשך יותר מ-14 דקות, על מנת שהן יישארו רכות ופאדג'יות מבפנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד פאדג’ טבעוניות וכשרות לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    ש ס

    בתור אופה מנוסה אין ספק שהבלילה טעימה אבל יצאו פיתות דקיקות ולא שימושיות בתור עוגיות. איכשהו גלגלתי את הרוב למעין שבלולי ים ומקווה שיאכלו למרות שממש לא יצאו יפה. את סוף הבלילה שמתי בפריזר לפני האפייה. אולי יתפשט פחות בינתיים נראה יותר נורמלי בתנור. בקיצור, רציתי להכין לבן הטבעוני שלי עוגיות טעימות וזה ממש לא מה שיצא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות