
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 544.1 קק״ל 5441.1 קק״לפחמימות 86.3 גרם 862.6 גרםשומן 26.9 גרם 268.7 גרםנתרן 202.2 מ״ג 2022.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.6 גרםשומן רווי 15.5 גרם 155.0 גרםכולסטרול 99.8 מ״ג 998.4 מ״גסידן 19.6 מ״ג 196.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 66.9 מ״ג 668.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 58 דק׳
-
קלוריות544
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 544.1 קק״ל 5441.1 קק״לפחמימות 86.3 גרם 862.6 גרםשומן 26.9 גרם 268.7 גרםנתרן 202.2 מ״ג 2022.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.6 גרםשומן רווי 15.5 גרם 155.0 גרםכולסטרול 99.8 מ״ג 998.4 מ״גסידן 19.6 מ״ג 196.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 66.9 מ״ג 668.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
תסכימו שעוגיות שוקולד צ’יפס גדולות שוות יותר מעוגיות שוקולד צ’יפס קטנות! ככה ההנאה מהעוגיה נמשכת יותר זמן. במיוחד כשמדובר בעוגיות נימוחות ומפנקות עם תוספת דבש שמורגשת ונותנת מתיקות עדינה.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 58 דק׳ | קלוריות 544 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגיות שוקולד צ'יפס
-
200 גרם חמאה רכה
-
1/2 כוס סוכר חום
-
3/4 כוס דבש טבעי
-
2 ביצים M
-
1 כף תמצית וניל
-
300 גרם קמח לבןאו 2 כוסות + 2 כפות
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
300 גרם נטיפי שוקולד צ’יפס

אופן הכנה
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והדבש לתערובת אחידה וחלקה.
מערבלים בקערת מיקסר את החמאה, הסוכר והדבש. צילום: נמרוד סונדרס - מוסיפים בהדרגה את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והשוקולד צ’יפס וממשיכים לערבב לבצק אחיד ורך.
- מקררים את הבצק היטב במקרר לפני האפייה.
- מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- יוצרים מהבצק כדורים בעזרת כף גלידה ומניחים במרווחים בתבנית.
יוצרים כדורי בצק עם כף גלידה ומניחים במרווחים בתבנית. צילום: נמרוד סונדרס - אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מוכנות ומזהיבות.

אופן הכנה
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והדבש לתערובת אחידה וחלקה.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והשוקולד צ’יפס וממשיכים לערבב לבצק אחיד ורך.
- מקררים את הבצק היטב במקרר לפני האפייה.
- מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- יוצרים מהבצק כדורים בעזרת כף גלידה ומניחים במרווחים בתבנית.
- אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מוכנות ומזהיבות.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
יש תחליף לדבש?
מייפל
איך ניתן להמיר את המתכון לפרווה – מה במקום אפשר לשים במקום חמאה?
מחמאה/נטורינה