מוצלחת ומהירה: עוגת גבינה בחושה בקלי קלות

מפחדים להכין עוגות גבינה אפויות? העוגה הזו היא בול בשבילכם. מערבבים הכל בקערה, אופים בתנור ויש לכם עוגת גבינה מפנקת לתפארת, בלי שום תקלות
מפחדים להכין עוגות גבינה אפויות? העוגה הזו היא בול בשבילכם. מערבבים הכל בקערה, אופים בתנור ויש לכם עוגת גבינה מפנקת לתפארת, בלי שום תקלות
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
36 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2463.4 קק״ל 2463.4 קק״ל
    פחמימות 273.6 גרם 273.6 גרם
    שומן 122.2 גרם 122.2 גרם
    נתרן 1601.9 מ״ג 1601.9 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 70.2 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 895.8 מ״ג 895.8 מ״ג
    סידן 591.2 מ״ג 591.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 893.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2463
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2463.4 קק״ל 2463.4 קק״ל
    פחמימות 273.6 גרם 273.6 גרם
    שומן 122.2 גרם 122.2 גרם
    נתרן 1601.9 מ״ג 1601.9 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 70.2 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 895.8 מ״ג 895.8 מ״ג
    סידן 591.2 מ״ג 591.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 893.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
36 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את התחתית: מפוררים היטב את הפתי בר. ממיסים את החמאה, בקערה מערבבים עם פירורי הפתי בר עד שהם כולם רטובים מעט.
  3. מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית העוגה. מעבירים את התבנית למקפיא לכמה דקות.
  4. מכינים את המלית: שמים בקערה בינונית את כל חומרי המלית ומערבבים היטב עם כף או מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את תערובת הגבינה מעל הפירורים.

    עוגת גבינה אפויה בקלי קלות. צילום: יהודית מורחיים
    עוגת גבינה אפויה בקלי קלות. צילום: יהודית מורחיים

  6. אופים בתנור כ-20-25 דקות עד אשר התערובת לא רוטטת יותר ומזהיבה ממש מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ולא מכבים אותו.
  7. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על העוגה בזהירות ובעדינות, מכניסים חזרה לתנור ל-4-5 דקות ולא יותר. מצננים לגמרי את העוגה ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני שאוכלים. שומרים בכלי סגור לעוגה.

עוד מתכונים של יהודית מורחיים בבלוג שלה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוצלחת ומהירה: עוגת גבינה בחושה בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רונית צבינר

    הוספתי גרידת לימון מעולה…רק 50 דקות בערך בתנור לא 24

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    שולי שרביט

    האם ניתן להחליףבמקום קמח אינסטנט וניל

      Avatar
      Foody team

      היי שולי, אפשר, אבל המרקם יצא שונה והמתיקות תהיה גבוהה יותר.

    Avatar
    קרן

    האם אפשר במקום קמח לשים קורנפלור או אינסטנט פודינג?

      Avatar
      Foody team

      היי קרן, אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות