סנו רקע

עוגת גבינה הכי חגיגית וצבעונית!

עוגת גבינה חגיגית וצבעונית עם טריק מדהים לקישוט העוגה! פורסים את העוגה, משאירים בין הפרוסות נייר אפייה ומקשטים כל פרוסה בקישוט טעים אחר
עוגת גבינה חגיגית וצבעונית עם טריק מדהים לקישוט העוגה! פורסים את העוגה, משאירים בין הפרוסות נייר אפייה ומקשטים כל פרוסה בקישוט טעים אחר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    9272
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9272.0 קק״ל 9272.0 קק״ל
    פחמימות 912.7 גרם 912.7 גרם
    שומן 546.1 גרם 546.1 גרם
    נתרן 16545.1 מ״ג 16545.1 מ״ג
    חלבון 175.1 גרם 175.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 325.7 גרם 325.7 גרם
    כולסטרול 2033.2 מ״ג 2033.2 מ״ג
    סידן 2696.2 מ״ג 2696.2 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 3013.5 מ״ג 3013.5 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    9272
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9272.0 קק״ל 9272.0 קק״ל
    פחמימות 912.7 גרם 912.7 גרם
    שומן 546.1 גרם 546.1 גרם
    נתרן 16545.1 מ״ג 16545.1 מ״ג
    חלבון 175.1 גרם 175.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 325.7 גרם 325.7 גרם
    כולסטרול 2033.2 מ״ג 2033.2 מ״ג
    סידן 2696.2 מ״ג 2696.2 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 3013.5 מ״ג 3013.5 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


גנאש שוקולד חלב פרלינה

תוספות לפיזור


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל חומרי הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים יחד במשך 5 דקות.
  2. משמנים תבנית בחמאה, משטחים את הבצק בתבנית ואופים במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים במשך כ-10 דקות. משאירים את התנור דולק ומנמיכים את הטמפרטורה לחום של 165 מעלות.
  3. מכינים את מילוי הגבינה: מערבבים עם מטרפה את שני סוגי הגבינות והסוכר, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  4. שופכים את הבלילה על הבצק, מכניסים שוב לתנור ואופים במשך שעה.
  5. מוציאים מהתנור כשהעוגה יציבה אך מעט רכה. מעבירים למקרר למשך לילה לקירור.
  6. גוזרים סנו סושי- נייר אפייה טבעי לחצי לאורך. מקפלים את נייר האפייה על להב הסכין וחותכים את העוגה ל- 8 פרוסות, כשהנייר נשאר בין הפרוסות.
  7. מכינים גנאש לבן: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד הלבן. מוסיפים חמאה ומערבבים היטב לקרם חלק. מחלקים לשתי קעריות.
  8. מכינים גנאש תות: מוסיפים לקערה עם הגנאש הלבן את מחית התות ומערבבים היטב לקרם חלק.
  9. מכינים גנאש שוקולד: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד ומערבבים. מוסיפים את מחית הפרלינה ומערבבים שוב היטב לקרם חלק.
  10. מקשטים כל פרוסה בגנאש בצבע אחר: אפשר להשתמש בשקית זילוף או למרוח בעזרת פלטה על העוגה.
  11. מפזרים על כל פרוסה קישוטים לבחירתכם: שוקולדים, סוכריות, פירות, נשיקות ועוד.
עוגת גבינה חגיגית 2
עוגת גבינה חגיגית. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה הכי חגיגית וצבעונית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות