רקע הנמל
הנמל

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ריבת חלב

אודי ואושר מכינים עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה, עם שכבת שמנת חמוצה לבנה וחגיגית שמתאימה בדיוק לחג השבועות או לאירוח חלבי
אודי ואושר מכינים עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה, עם שכבת שמנת חמוצה לבנה וחגיגית שמתאימה בדיוק לחג השבועות או לאירוח חלבי
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    991
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 991.0 קק״ל 7928.1 קק״ל
    פחמימות 80.8 גרם 646.7 גרם
    שומן 68.2 גרם 545.9 גרם
    נתרן 309.3 מ״ג 2474.4 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 96.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 41.8 גרם 334.0 גרם
    כולסטרול 179.4 מ״ג 1435.6 מ״ג
    סידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 788.9 מ״ג 6311.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    991
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 991.0 קק״ל 7928.1 קק״ל
    פחמימות 80.8 גרם 646.7 גרם
    שומן 68.2 גרם 545.9 גרם
    נתרן 309.3 מ״ג 2474.4 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 96.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 41.8 גרם 334.0 גרם
    כולסטרול 179.4 מ״ג 1435.6 מ״ג
    סידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 788.9 מ״ג 6311.5 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תערובת גבינה

ציפוי שמנת

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-130 מעלות טורבו. משמנים את החלק הפנימי של תבנית האפייה. ממיסים את החמאה במיקרוגל. קוצצים גס את השוקולד הלבן.
  2. מניחים בקערת מעבד המזון את העוגיות, הסוכר והמלח וטוחנים בפולסים לקבלת מרקם גס. מוסיפים את החמאה וטוחנים ב-2-3 פולסים נוספים.
  3. משטחים את פירורי העוגיות בתוך התבנית לעובי 1/2 עד 1 ס”מ.
  4. בקערה גדולה טורפים את הביצים, הגבינה והסוכר למסה חלקה.
  5. בקערה נוספת שמים את השוקולד הלבן והשמנת, ממיסים במיקרוגל 30 שניות עד 1 דקה ומערבבים ליצירת גנאש חלק.
  6. מערבבים יחד את תכולת 2 הקערות ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית.
  7. אופים במרכז התנור כ-60-70 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא יציבה, אך עדיין מעט רוטטת במרכז. אין להמשיך לאפות!
  8. מוציאים את העוגה ומאפשרים לה להצטנן מספר דקות. מגבירים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.
  9. טורפים יחד את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר, יוצקים למרכז העוגה ואופים 5 דקות נוספות. מוציאים ומקררים 24 שעות לפני ההגשה (מינימום 4-5 שעות).
  10. מזלפים מעט ריבת חלב מעל העוגה ומגישים.

הערות

  • אם לאחר 40 דקות העוגה מתרוממת בצדדים, יש לפתוח את דלת התנור (או לכבות) לכמה דקות כדי שתרד בחזרה (5 דקות), ואז להמשיך לאפות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ריבת חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    סיגל סולומוו

    ואוו מושלם .קינוח טעים

    Avatar
    זויה

    לא יפה לגרות הריוניות 😉 חולה על עוגות גבינה מחכה שיגמרו הבחילות אנסה להכין לעצמי

      Avatar
      Foody Foody

      תרגישי טוב ובהצלחה!!!

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    וואוו בא לי חתיכה כזו

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות