עוגת גזר וסילאן

מתכון קל ופשוט של שי-לי ליפא לעוגה בחושה נפלאה. 5 שלבים פשוטים ויש לכם עוגת גזר וסילאן מושלמת שנשארת רכה וטעימה גם ביום שלמחרת
מתכון קל ופשוט של שי-לי ליפא לעוגה בחושה נפלאה. 5 שלבים פשוטים ויש לכם עוגת גזר וסילאן מושלמת שנשארת רכה וטעימה גם ביום שלמחרת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל
  • קלוריות
    4018
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4018.1 קק״ל 4018.1 קק״ל
    פחמימות 526.1 גרם 526.1 גרם
    שומן 179.6 גרם 179.6 גרם
    נתרן 1699.9 מ״ג 1699.9 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 22.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 20.6 גרם
    כולסטרול 617.8 מ״ג 617.8 מ״ג
    סידן 790.1 מ״ג 790.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3498.6 מ״ג 3498.6 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל
  • קלוריות
    4018
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4018.1 קק״ל 4018.1 קק״ל
    פחמימות 526.1 גרם 526.1 גרם
    שומן 179.6 גרם 179.6 גרם
    נתרן 1699.9 מ״ג 1699.9 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 22.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 20.6 גרם
    כולסטרול 617.8 מ״ג 617.8 מ״ג
    סידן 790.1 מ״ג 790.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3498.6 מ״ג 3498.6 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-165 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבבים קמח, סוכר, קינמון, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, מוסיפים שמן קנולה, סילאן, יוגורט וגזר מגורר ומערבבים.
  4. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית.
  5. אופים כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
  6. שומרים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גזר וסילאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות