עוגת גלידה טירמיסו משגעת של נטלי לוין
- נטלי לוין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3630.6 קק״ל 3630.6 קק״לפחמימות 269.2 גרם 269.2 גרםשומן 234.3 גרם 234.3 גרםנתרן 539.8 מ״ג 539.8 מ״גחלבון 57.8 גרם 57.8 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 146.4 גרם 146.4 גרםכולסטרול 412.9 מ״ג 412.9 מ״גסידן 1403.0 מ״ג 1403.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 2090.7 מ״ג 2090.7 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות3631
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3630.6 קק״ל 3630.6 קק״לפחמימות 269.2 גרם 269.2 גרםשומן 234.3 גרם 234.3 גרםנתרן 539.8 מ״ג 539.8 מ״גחלבון 57.8 גרם 57.8 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 146.4 גרם 146.4 גרםכולסטרול 412.9 מ״ג 412.9 מ״גסידן 1403.0 מ״ג 1403.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 2090.7 מ״ג 2090.7 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 3631 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בישקוטי
-
240מ"ל או 1 כוס מים פושרים
-
2 כפיות קפה נמס
-
2 כפות ליקר אמרטו
-
1 חבילה בישקוטי
גלידת טירמיסו
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
225 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות ליקר אמרטו
-
400 גרם חלב מרוכז
קישוט
-
4 כפות אבקת קקאו
-
30 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
1. מערבבים בקערית נוחה לטבילה מים פושרים, קפה ואמרטו לתערובת אחידה.
2. טובלים את הבישקוטי בתערובת הקפה ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
3. מכינים גלידת טירמיסו: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, גבינה ווניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
4. מוסיפים אמרטו וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות בעזרת מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים כ-1/2 מכמות הגלידה על גבי שכבת הבישקוטי ומיישרים.
6. מסדרים שכבה נוספת של בישקוטי טבולים בקפה על גבי שכבת הגלידה ויוצקים מעל את יתרת הגלידה. מיישרים באמצעות פלטה.
8. מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
9. מחלצים מהתבנית, מפזרים אבקת קקאו, מגררים שוקולד חלב ומגישים.
אופן הכנה
1. מערבבים בקערית נוחה לטבילה מים פושרים, קפה ואמרטו לתערובת אחידה.
2. טובלים את הבישקוטי בתערובת הקפה ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
3. מכינים גלידת טירמיסו: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, גבינה ווניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
4. מוסיפים אמרטו וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות בעזרת מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים כ-1/2 מכמות הגלידה על גבי שכבת הבישקוטי ומיישרים.
6. מסדרים שכבה נוספת של בישקוטי טבולים בקפה על גבי שכבת הגלידה ויוצקים מעל את יתרת הגלידה. מיישרים באמצעות פלטה.
8. מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
9. מחלצים מהתבנית, מפזרים אבקת קקאו, מגררים שוקולד חלב ומגישים.
הערות
- גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר
הערות
- גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר