עוגת דבש ותבלינים עם ספירלות תפוחים אדומים

יש גם עוגות דבש קלילות ומרעננות - זו אחת מהן! עוגת דבש ותבלינים ארומטיים עם ספירלות תפוחי עץ אדומים וסירופ מתוק
יש גם עוגות דבש קלילות ומרעננות - זו אחת מהן! עוגת דבש ותבלינים ארומטיים עם ספירלות תפוחי עץ אדומים וסירופ מתוק
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    4067
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4067.3 קק״ל 4067.3 קק״ל
    פחמימות 670.6 גרם 670.6 גרם
    שומן 131.2 גרם 131.2 גרם
    נתרן 498.4 מ״ג 498.4 מ״ג
    חלבון 48.6 גרם 48.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 23.5 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 214.7 מ״ג 214.7 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 601.3 מ״ג 601.3 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    4067
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4067.3 קק״ל 4067.3 קק״ל
    פחמימות 670.6 גרם 670.6 גרם
    שומן 131.2 גרם 131.2 גרם
    נתרן 498.4 מ״ג 498.4 מ״ג
    חלבון 48.6 גרם 48.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 23.5 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 214.7 מ״ג 214.7 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 601.3 מ״ג 601.3 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור

תפוח בדבש – לא רק כברכה בראש השנה! קבלו מתכון מעולה לעוגת דבש יפהפייה ומרשימה עם קישוטי ספירלות תפוחים אדומים ועסיסיים, מושלמת לסיום ארוחת החג שלכם!

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


ספירלות תפוחים

בלילת עוגה

שימון תבנית


אופן הכנה

  1. מכינים את ספירלות התפוחים: מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר. מערבבים, מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך ונהיים גמישים. שומרים בצד.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה בעזרת תרסיס שמן.
  3. מכינים את העוגה: מערבבים בקערה גדולה או בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח והתבלינים.
  4. מוסיפים את שמן הזית, הדבש, הביצים, הקפה או התה, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים. מוציאים את פרוסות התפוחים מהסירופ (שומרים אותו בצד), מגלגלים כל פרוסה לספירלה קטנה ונועצים בעדינות בתוך הבלילה עד שכל העוגה מכוסה בספירלות התפוחים.
  6. אופים את העוגה כ-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש, והעוגה קפיצית למגע. מוציאים מהתנור ומשאירים בתבנית ל-10 דקות. מברישים את העוגה בנדיבות בסירופ ששמרנו בצד.
  7. מחלצים את העוגה מהתבנית ומגישים.
עוגת דבש ותבלינים עם פרחי תפוחים1
עוגת דבש ותבלינים עם ספירלות תפוחים. צילום: בתיה שורק, סטיילינג: גיל אטלן, כלי הגשה ובישול: נעמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות