עוגת גלידה טירמיסו משגעת של נטלי לוין

נטלי לוין מפנקת במתכון מעולה וקל להכנה של עוגת גלידת טירמיסו. מכינים בזריזות, מקפיאים, חותכים לפרוסות ומגישים באהבה לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בישקוטי

גלידת טירמיסו

קישוט

אופן הכנה

1. מערבבים בקערית נוחה לטבילה מים פושרים, קפה ואמרטו לתערובת אחידה.
2. טובלים את הבישקוטי בתערובת הקפה ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
3. מכינים גלידת טירמיסו: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, גבינה ווניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
4. מוסיפים אמרטו וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות בעזרת מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים כ-1/2 מכמות הגלידה על גבי שכבת הבישקוטי ומיישרים.
6. מסדרים שכבה נוספת של בישקוטי טבולים בקפה על גבי שכבת הגלידה ויוצקים מעל את יתרת הגלידה. מיישרים באמצעות פלטה.
8. מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
9. מחלצים מהתבנית, מפזרים אבקת קקאו, מגררים שוקולד חלב ומגישים.

הערות

  • גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3615.6 קק״ל 3615.6 קק״ל
פחמימות 257.3 גרם 257.3 גרם
שומן 234.3 גרם 234.3 גרם
נתרן 703.3 מ״ג 703.3 מ״ג
חלבון 56.6 גרם 56.6 גרם
סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 146.4 גרם 146.4 גרם
כולסטרול 697.9 מ״ג 697.9 מ״ג
סידן 1565.5 מ״ג 1565.5 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 2492.2 מ״ג 2492.2 מ״ג
אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody