עוגת גלידה טירמיסו משגעת של נטלי לוין

נטלי לוין מפנקת במתכון מעולה וקל להכנה של עוגת גלידת טירמיסו. מכינים בזריזות, מקפיאים, חותכים לפרוסות ומגישים באהבה לכל המשפחה
נטלי לוין מפנקת במתכון מעולה וקל להכנה של עוגת גלידת טירמיסו. מכינים בזריזות, מקפיאים, חותכים לפרוסות ומגישים באהבה לכל המשפחה
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3631
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3630.6 קק״ל 3630.6 קק״ל
    פחמימות 269.2 גרם 269.2 גרם
    שומן 234.3 גרם 234.3 גרם
    נתרן 539.8 מ״ג 539.8 מ״ג
    חלבון 57.8 גרם 57.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 146.4 גרם 146.4 גרם
    כולסטרול 412.9 מ״ג 412.9 מ״ג
    סידן 1403.0 מ״ג 1403.0 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 2090.7 מ״ג 2090.7 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3631
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3630.6 קק״ל 3630.6 קק״ל
    פחמימות 269.2 גרם 269.2 גרם
    שומן 234.3 גרם 234.3 גרם
    נתרן 539.8 מ״ג 539.8 מ״ג
    חלבון 57.8 גרם 57.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 146.4 גרם 146.4 גרם
    כולסטרול 412.9 מ״ג 412.9 מ״ג
    סידן 1403.0 מ״ג 1403.0 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 2090.7 מ״ג 2090.7 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
נטלי לוין
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בישקוטי

גלידת טירמיסו

קישוט


אופן הכנה

1. מערבבים בקערית נוחה לטבילה מים פושרים, קפה ואמרטו לתערובת אחידה.
2. טובלים את הבישקוטי בתערובת הקפה ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
3. מכינים גלידת טירמיסו: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, גבינה ווניל עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
4. מוסיפים אמרטו וחלב מרוכז ומקפלים בעדינות בעזרת מרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים כ-1/2 מכמות הגלידה על גבי שכבת הבישקוטי ומיישרים.
6. מסדרים שכבה נוספת של בישקוטי טבולים בקפה על גבי שכבת הגלידה ויוצקים מעל את יתרת הגלידה. מיישרים באמצעות פלטה.
8. מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
9. מחלצים מהתבנית, מפזרים אבקת קקאו, מגררים שוקולד חלב ומגישים.

הערות

  • גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גלידה טירמיסו משגעת של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מעולה ?

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות