עוגת דובוש לוטוס: עוגת ביסקוויטים מפתיעה

קבלו רעיון גאוני לעוגת ביסקוויטים קצת אחרת: עוגת לוטוס וקרם בשכבות דקות דקות, בסגנון עוגת דובוש הונגרית רק בלי העבודה הקשה. יאמי!
קבלו רעיון גאוני לעוגת ביסקוויטים קצת אחרת: עוגת לוטוס וקרם בשכבות דקות דקות, בסגנון עוגת דובוש הונגרית רק בלי העבודה הקשה. יאמי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    9257
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9256.9 קק״ל 9256.9 קק״ל
    פחמימות 825.5 גרם 825.5 גרם
    שומן 581.8 גרם 581.8 גרם
    נתרן 2415.4 מ״ג 2415.4 מ״ג
    חלבון 118.5 גרם 118.5 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 282.3 גרם 282.3 גרם
    כולסטרול 1205.6 מ״ג 1205.6 מ״ג
    סידן 1329.0 מ״ג 1329.0 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 2500.5 מ״ג 2500.5 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    9257
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9256.9 קק״ל 9256.9 קק״ל
    פחמימות 825.5 גרם 825.5 גרם
    שומן 581.8 גרם 581.8 גרם
    נתרן 2415.4 מ״ג 2415.4 מ״ג
    חלבון 118.5 גרם 118.5 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 282.3 גרם 282.3 גרם
    כולסטרול 1205.6 מ״ג 1205.6 מ״ג
    סידן 1329.0 מ״ג 1329.0 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 2500.5 מ״ג 2500.5 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות ביסקוויטים
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שכבת עוגיות

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את גבינת המסקרפונה ואת החלב ומקציפים בעזרת בלנדר מוט עד לאיחוד ביניהם.
  2. מוסיפים את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג ואת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  3. מכינים את שכבת העוגיות: שופכים את החלב לקערה וטובלים בו את עוגיות הלוטוס בזו אחר זו למשך כמה שניות.
  4. מניחים את העוגיות הטבולות בצפיפות בתבנית וממשיכים כך עד שכל התחתית מכוסה בשכבת עוגיות.
  5. לאחר מכן מניחים על שכבת העוגיות בערך חמישית מהקרם ומורחים בצורה שווה על כל התבנית. זו צריכה להיות שכבה דקה, כי העוגה בנויה כשכבות דקות.
  6. חוזרים על שלבים 3-5 במשך חמש פעמים או עד שנגמר הקרם והעוגיות, ומסיימים בשכבת קרם.
  7. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך שעה.
  8. מוציאים את העוגה מהקירור, מחלצים מהתבנית בזהירות (ומסירים את השקף אם השתמשתם).
  9. מכינים את הציפוי: שופכים את השמנת המתוקה לקערה ומחממים במיקרוגל למשך דקה עד 3 דקות (תלוי בעוצמת המיקרוגל). השמנת צריכה להיות חמה מאוד אבל לא רותחת.
  10. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים אותן בקערית. שופכים את השמנת החמה על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש אחיד.
  11. שופכים את הגנאש על העוגה ומצננים במקרר במשך שעתיים נוספות.

הערות

  • לתוצאה מושלמת מומלץ להניח שקף מסביב לתבנית מבפנים.
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
עוגת דובוש לוטוס: עוגת ביסקוויטים מפתיעה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות