עוגת טראפלס שוקולדית ונימוחה של ליאור שרף

אם אתם מאלה שאוהבים שוקולד בקטע מוגזם המתכון הבא הוא בשבילכם! ליאור שרף עם העוגה הכי שוקולדית שיש - עוגת טראפלס שוקולד נימוחה ומנחמת
אם אתם מאלה שאוהבים שוקולד בקטע מוגזם המתכון הבא הוא בשבילכם! ליאור שרף עם העוגה הכי שוקולדית שיש - עוגת טראפלס שוקולד נימוחה ומנחמת
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    4346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4345.9 קק״ל 4345.9 קק״ל
    פחמימות 317.8 גרם 317.8 גרם
    שומן 309.8 גרם 309.8 גרם
    נתרן 1595.5 מ״ג 1595.5 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 28.9 גרם 28.9 גרם
    שומן רווי 181.7 גרם 181.7 גרם
    כולסטרול 1731.6 מ״ג 1731.6 מ״ג
    סידן 287.6 מ״ג 287.6 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1748.1 מ״ג 1748.1 מ״ג
    אבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    4346
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4345.9 קק״ל 4345.9 קק״ל
    פחמימות 317.8 גרם 317.8 גרם
    שומן 309.8 גרם 309.8 גרם
    נתרן 1595.5 מ״ג 1595.5 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 28.9 גרם 28.9 גרם
    שומן רווי 181.7 גרם 181.7 גרם
    כולסטרול 1731.6 מ״ג 1731.6 מ״ג
    סידן 287.6 מ״ג 287.6 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1748.1 מ״ג 1748.1 מ״ג
    אבץ 26.0 מ״ג 26.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן-מארי (או בפולסים במיקרו) ומערבבים היטב למסה אחידה .
  3. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח בערך כחמש דקות.
  4. מוסיפים את מסת החמאה והשוקולד המומס לקצף הביצים תוך כדי קיפול בעזרת לקקן.
  5. מקפלים לתוך המסה את הקמח, המלח והוניל עד לקבלת תערובת חלקה והומוגנית.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 22 ס”מ, אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-25 דקות.
  7. אזהרה: זמני האפייה עשויים להשתנות בהתאם לסוג התנור. עדיף תמיד לבדוק עם קיסם (העוגה צריכה לצאת מהתנור רכה ולחה אך לא נוזלית.
  8. לאחר צינון מוחלט מומלץ לבזוק על פני העוגה קקאו ולהגיש.

    עוגת טראפלס שוקולד. צילום: ליאור שרף
    עוגת טראפלס שוקולד. צילום: ליאור שרף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טראפלס שוקולדית ונימוחה של ליאור שרף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות