עוגת נוטלה מ-4 מרכיבים בלבד!

כמעט חוצפה לקרוא לזה מתכון, אבל זו לגמרי הולכת להיות העוגה הסודית שלכם: עוגת נוטלה מ-4 מרכיבים, הכי קלה להכנה!
כמעט חוצפה לקרוא לזה מתכון, אבל זו לגמרי הולכת להיות העוגה הסודית שלכם: עוגת נוטלה מ-4 מרכיבים, הכי קלה להכנה!
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
98 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2441.9 קק״ל 2441.9 קק״ל
    פחמימות 245.4 גרם 245.4 גרם
    שומן 142.1 גרם 142.1 גרם
    נתרן 659.2 מ״ג 659.2 מ״ג
    חלבון 44.1 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 48.2 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 606.8 מ״ג 606.8 מ״ג
    סידן 1058.1 מ״ג 1058.1 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1575.7 מ״ג 1575.7 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2441.9 קק״ל 2441.9 קק״ל
    פחמימות 245.4 גרם 245.4 גרם
    שומן 142.1 גרם 142.1 גרם
    נתרן 659.2 מ״ג 659.2 מ״ג
    חלבון 44.1 גרם 44.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 48.2 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 606.8 מ״ג 606.8 מ״ג
    סידן 1058.1 מ״ג 1058.1 מ״ג
    ברזל 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1575.7 מ״ג 1575.7 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור

לפני כמה שבועות העלנו מתכון לעוגת לוטוס מ-3 מרכיבים שהטריפה את הרשת, ובאחת התגובות שאלו אותנו אם אפשר להכין את אותה עוגה רק מממרח נוטלה. נענינו לאתגר והתחלנו בניסוי. הפעם היינו חייבים להוסיף מרכיב אחד, אבל התוצאה היא עוגת שוקולד נימוחה ומעט פאדג’ית או בקיצור – פצצת נוטלה ממכרת, כמו שאנחנו קוראים לה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
שיר פורטמן
X

98 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.
  2. מחממים את הנוטלה בעקרה במיקרוגל ומחכים מעט עד שתתקרר. מוציאים מהנוטלה המומסת 3 כפות ומניחים בצד. זה ישמש בהמשך לציפוי.
  3. מעבירים את הנוטלה המומסת לקערה ומוסיפים את הביצים. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים רק עד להטמעה מלאה.
  5. משמנים תבנית עגולה בקוטר של 20 ס”מ ושופכים פנימה את התערובת.
  6. אופים במשך 25-30 דקות עד שהעוגה יציבה.
  7. מוציאים מהתנור ומורחים את 3 כפות הנוטלה שהשארנו בצד (אפשר לחמם עוד קצת אם הממרח התקשה).
עוגת נוטלה ב-4 מרכיבים
פצצת נוטלה הכי קלה וטעימה שיש!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת נוטלה מ-4 מרכיבים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רוזנה. אכן כף קמח אחת

    Avatar
    יעל

    אפשר לחמם את הנוטלה באש? לא משתמשת במיקרוגל. לא בריא?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לחמם את הנוטלה בבן מארי (אמבט מים).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות