
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה ומשמנים אותו.
- שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומקציפים 2 דקות לקבלת קרם.
- מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומקציפים קצת אחרי כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם תפוח.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו והשמנת החמוצה ומערבבים ידנית בכף, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים.
- אופים 30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים. מוציאים ומצננים קצת. מחלצים מהתבנית.
- חותכים למרובעים ומגישים. אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
9320.7
קק״ל
9320.7
קק״ל
פחמימות
1500.7
גרם
1500.7
גרם
שומן
439.5
גרם
439.5
גרם
נתרן
11380.0
מ״ג
11380.0
מ״ג
חלבון
158.6
גרם
158.6
גרם
סיבים תזונתיים
22.7
גרם
22.7
גרם
שומן רווי
244.8
גרם
244.8
גרם
כולסטרול
2873.4
מ״ג
2873.4
מ״ג
סידן
1042.8
מ״ג
1042.8
מ״ג
ברזל
23.8
מ״ג
23.8
מ״ג
אשלגן
15808.1
מ״ג
15808.1
מ״ג
אבץ
28.6
מ״ג
28.6
מ״ג
תגובות (0)