עוגת שוקולד פאדג’ית במיוחד ללא גלוטן

עוגת שוקולד פאדג'ית במיוחד שהיא גם כשרה לפסח וגם טעימה בטירוף? אל תחפשו יותר - עדי קלינגהופר עם הקינוח המתוק האולטימטיבי לחג
עוגת שוקולד פאדג'ית במיוחד שהיא גם כשרה לפסח וגם טעימה בטירוף? אל תחפשו יותר - עדי קלינגהופר עם הקינוח המתוק האולטימטיבי לחג
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    5334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5333.8 קק״ל 5333.8 קק״ל
    פחמימות 537.4 גרם 537.4 גרם
    שומן 330.7 גרם 330.7 גרם
    נתרן 1496.6 מ״ג 1496.6 מ״ג
    חלבון 60.1 גרם 60.1 גרם
    סיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 122.4 גרם
    כולסטרול 1020.0 מ״ג 1020.0 מ״ג
    סידן 369.2 מ״ג 369.2 מ״ג
    ברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 2555.8 מ״ג 2555.8 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    5334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5333.8 קק״ל 5333.8 קק״ל
    פחמימות 537.4 גרם 537.4 גרם
    שומן 330.7 גרם 330.7 גרם
    נתרן 1496.6 מ״ג 1496.6 מ״ג
    חלבון 60.1 גרם 60.1 גרם
    סיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 122.4 גרם
    כולסטרול 1020.0 מ״ג 1020.0 מ״ג
    סידן 369.2 מ״ג 369.2 מ״ג
    ברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 2555.8 מ״ג 2555.8 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגת שוקולד

גנאש שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ.
  2. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את השוקולד המריר ושמן קנולה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  3. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק את תערובת השוקולד עם השמן וממשיכים להקציף.
  4. מנפים את הקורנפלור במסננת דקה או נפה קפיצית ומוסיפים לבלילה עם המלח. מקפלים בעדינות בעזרת מרית.
  5. אופים את העוגה בתנור החם 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  6. מכינים גנאש: שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד לגנאש. מחממים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  7. מכסים את פני העוגה בגנאש שוקולד ומעבירים לקירור ללילה.

 

צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד פאדג’ית במיוחד ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    הדסה

    איך אפשר להמיס את השוקולד יחד עם השמן בדרך אחרת? לא משתמשים במיקרוגל.

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להמיס את השוקולד בבן-מארי. מניחים את השוקולד והשמן בקערה. מניחים את הקערה על סיר עם מים (מים עד שליש גובה הסיר). הקערה צריכה להיות מעט גדולה מקוטר הסיר בכדי שתחתיתה לא תגע במים שבסיר. מעמידים את הסיר עם הקערה שעליו על הכיריים והאדים של המים החמים ממיסים את השוקולד שבקערה.
      קצת לפני שכל השוקולד נמס, מסירים בזהירות את הקערה מעל הסיר ומניחים על משטח העבודה ובעזרת מטרפה מערבבים בזהירות את השוקולד עם השמן עד איחוד.

    Avatar
    טל

    יעבוד גם בקוטר 26 או יצא נמוך מדי?

      Avatar
      Foody Foody

      לא מומלץ. לתבנית בקוטר 26 כדאי להוסיף 30% למצרכי העוגה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות