עוגת שוקולד פאדג’ית במיוחד ללא גלוטן

עוגת שוקולד פאדג'ית במיוחד שהיא גם כשרה לפסח וגם טעימה בטירוף? אל תחפשו יותר - עדי קלינגהופר עם הקינוח המתוק האולטימטיבי לחג
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגת שוקולד

  • 160 גרם שוקולד מריר
  • 140 מ"ל שמן קנולה
  • 4 ביצים L
  • 200 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם קורנפלור
  • 1 קורט מלח דק

גנאש שוקולד

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ.
  2. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את השוקולד המריר ושמן קנולה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  3. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק את תערובת השוקולד עם השמן וממשיכים להקציף.
  4. מנפים את הקורנפלור במסננת דקה ומוסיפים לבלילה עם המלח. מקפלים בעדינות בעזרת מרית.
  5. אופים את העוגה בתנור החם 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  6. מכינים גנאש: שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד לגנאש. מחממים בפולסים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  7. מכסים את פני העוגה בגנאש שוקולד ומעבירים לקירור ללילה.

 

צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5305.0 קק״ל 5305.0 קק״ל
פחמימות 536.4 גרם 536.4 גרם
שומן 328.3 גרם 328.3 גרם
נתרן 1213.4 מ״ג 1213.4 מ״ג
חלבון 59.1 גרם 59.1 גרם
סיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרם
שומן רווי 127.0 גרם 127.0 גרם
כולסטרול 1250.4 מ״ג 1250.4 מ״ג
סידן 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
ברזל 29.9 מ״ג 29.9 מ״ג
אשלגן 2727.0 מ״ג 2727.0 מ״ג
אבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

    שושי

    אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח רגיל או בשקדים טחונים?

      מערכת Foody

      אפשר בהחלט בכל אחת מהאופציות בכמות זהה

    נווה פסח

    האם אפשר להחליף את השמן בחמאה? אם כן, בכמה?

      מערכת Foody

      אפשר להחליף ב-160 גרם חמאה מומסת, אבל הדבר עלול לפגוע במרקם ולהפוך אותו לפחות רך וכיפי

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody