רקע ברימאג

עוגת שוקולד קפה חמה בתבניות אישיות

כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.3 קק״ל 3573.0 קק״ל
    פחמימות 117.3 גרם 469.1 גרם
    שומן 42.8 גרם 171.2 גרם
    נתרן 334.1 מ״ג 1336.5 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 54.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 48.6 גרם
    כולסטרול 57.7 מ״ג 230.9 מ״ג
    סידן 246.1 מ״ג 984.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 615.7 מ״ג 2462.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.3 קק״ל 3573.0 קק״ל
    פחמימות 117.3 גרם 469.1 גרם
    שומן 42.8 גרם 171.2 גרם
    נתרן 334.1 מ״ג 1336.5 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 54.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 48.6 גרם
    כולסטרול 57.7 מ״ג 230.9 מ״ג
    סידן 246.1 מ״ג 984.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 615.7 מ״ג 2462.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבניות אישיות.
  2. מנפים לקערת ערבוב גדולה את המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים לקערה את החלב, השמן והאספרסו ומערבבים לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
  4. יוצקים את הבלילה לכלים עד 3/4 הגובה ואופים 10 דקות.
  5. מגישים עם כדור גלידה או אבקת סוכר.

צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד קפה חמה בתבניות אישיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות