עוגת שוקולד קפה חמה בתבניות אישיות

כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבניות אישיות.
  2. מנפים לקערת ערבוב גדולה את המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים לקערה את החלב, השמן והאספרסו ומערבבים לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
  4. יוצקים את הבלילה לכלים עד 3/4 הגובה ואופים 10 דקות.
  5. מגישים עם כדור גלידה או אבקת סוכר.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 913.1 קק״ל 3652.6 קק״ל
פחמימות 110.8 גרם 443.0 גרם
שומן 44.8 גרם 179.1 גרם
נתרן 469.8 מ״ג 1879.3 מ״ג
חלבון 13.4 גרם 53.7 גרם
סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
שומן רווי 13.3 גרם 53.1 גרם
כולסטרול 57.7 מ״ג 230.9 מ״ג
סידן 246.1 מ״ג 984.4 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 615.7 מ״ג 2462.7 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody