עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

קרם

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה חסינה לאש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה.
  3. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי.
  6. מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה היטב.
  7. מכינים את הקרם: מקפיצים את השמנת עם החלב והפודינג. מוסיפים את תמצית הקפה (חשוב לקרר את הקפה לפני ההוספה).
  8. מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. מעבירים לשעתיים-שלוש במקרר או חצי שעה במקפיא לפני ההגשה.

    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב
    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב

  9. מומלץ להגיש לצד קפה טרי מהמכונה.
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב

    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב
    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3938.0 קק״ל 3938.0 קק״ל
פחמימות 462.3 גרם 462.3 גרם
שומן 215.5 גרם 215.5 גרם
נתרן 3327.2 מ״ג 3327.2 מ״ג
חלבון 80.0 גרם 80.0 גרם
סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
שומן רווי 130.5 גרם 130.5 גרם
כולסטרול 1374.9 מ״ג 1374.9 מ״ג
סידן 628.1 מ״ג 628.1 מ״ג
ברזל 26.4 מ״ג 26.4 מ״ג
אשלגן 2148.4 מ״ג 2148.4 מ״ג
אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

    Avatar
    רומי

    לאיזו גודל תבנית העוגה מתאימה ?

      Avatar
      Foody Foody

      קוטר 24 ס”מ. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody