רקע ברימאג

עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5830
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״ל
    פחמימות 480.2 גרם 480.2 גרם
    שומן 409.9 גרם 409.9 גרם
    נתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״ג
    חלבון 97.2 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״ג
    סידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5830
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״ל
    פחמימות 480.2 גרם 480.2 גרם
    שומן 409.9 גרם 409.9 גרם
    נתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״ג
    חלבון 97.2 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״ג
    סידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה חסינה לאש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה.
  3. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי.
  6. מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה היטב.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם החלב והפודינג. מוסיפים את תמצית הקפה (חשוב לקרר את הקפה לפני ההוספה).
  8. מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. מעבירים לשעתיים-שלוש במקרר או חצי שעה במקפיא לפני ההגשה.

    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב
    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב

  9. מומלץ להגיש לצד קפה טרי מהמכונה.
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב

    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב
    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אפרת ממליה

    לילה טוב,מעוניינת לאפות את העוגה לקראת יום הולדתו של בני, אשמח להבהרה לגבי סעיף 7- איך “מקפיצים” את מרכיבי הקרם? אנא אשמח לתגובה בהקדם. תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אפרת, מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה. ושיהיה במזל טוב! 🙂

    Avatar
    אילת

    לגבי מי שאין ברשותו מכונת קפה: במתכון כתוב 30 מ״ל ובתשובה לתגובות כתוב 60 מ״ל? מה הכמות בנכונה כשלא משתמשים במכונת קפה?

      Avatar
      מערכת Foody

      2 אספרסו מוכנים במכונת קפה = 30 מ”ל. קפה נמס/גרגירים מוכן (כולל מים רותחים) ללא מכונת קפה = 60 מ”ל.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות