עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5830
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״ל
    פחמימות 480.2 גרם 480.2 גרם
    שומן 409.9 גרם 409.9 גרם
    נתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״ג
    חלבון 97.2 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״ג
    סידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5830
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5829.6 קק״ל 5829.6 קק״ל
    פחמימות 480.2 גרם 480.2 גרם
    שומן 409.9 גרם 409.9 גרם
    נתרן 3438.4 מ״ג 3438.4 מ״ג
    חלבון 97.2 גרם 97.2 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 246.7 גרם 246.7 גרם
    כולסטרול 1543.7 מ״ג 1543.7 מ״ג
    סידן 648.1 מ״ג 648.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 2198.8 מ״ג 2198.8 מ״ג
    אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
רון יוחננוב
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קרם


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה חסינה לאש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה.
  3. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי.
  6. מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה היטב.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם החלב והפודינג. מוסיפים את תמצית הקפה (חשוב לקרר את הקפה לפני ההוספה).
  8. מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. מעבירים לשעתיים-שלוש במקרר או חצי שעה במקפיא לפני ההגשה.

    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב
    מעבירים את הקרם על העוגה ומיישרים. צילום: רון יוחננוב

  9. מומלץ להגיש לצד קפה טרי מהמכונה.
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב
    עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב

    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב
    בתיאבון! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    אנונימית

    הקרם טעים מאד אבל הבסיס דחוס ממליצה להשתמש בבסיס אחר.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בתבנית בינונית גדולה 25*32, אבל לא יהיה ניתן לחלץ את העוגה ולראות את השכבות. היא עדיין תהיה טעימה כמובן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות