עוגת שמרים קינמון וסירופ קפה

מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח אולטימטיבי ליד הקפה, עוגת שמרים קינמון עם סירופ קפה, הבצק הנימוח עם טעמים של קינמון וקפה עושה אושר בלב וריח משגע בבית
מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח אולטימטיבי ליד הקפה, עוגת שמרים קינמון עם סירופ קפה, הבצק הנימוח עם טעמים של קינמון וקפה עושה אושר בלב וריח משגע בבית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4782.7 קק״ל 4782.7 קק״ל
    פחמימות 645.3 גרם 645.3 גרם
    שומן 213.0 גרם 213.0 גרם
    נתרן 626.1 מ״ג 626.1 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 208.2 מ״ג 208.2 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1158.4 מ״ג 1158.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4782.7 קק״ל 4782.7 קק״ל
    פחמימות 645.3 גרם 645.3 גרם
    שומן 213.0 גרם 213.0 גרם
    נתרן 626.1 מ״ג 626.1 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 208.2 מ״ג 208.2 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1158.4 מ״ג 1158.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית

סירופ


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים במשך 4 דקות לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק. משמנים אותו, מכסים בניילון או מגבת לחה ומתפיחים שעה. מורידים את האוויר בטפיחות ומתפיחים עוד שעה.
  2. ממלאים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק ליריעת בצק מלבנית, בעובי כחצי ס״מ. מורחים בשמן או חמאה, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה. חוצים אותה לאורכה ומלפפים לבורג. מניחים בתבנית ומתפיחים עוד כחצי שעה עד שפני הבצק מתעגלים יפה.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ב- FastPreheat
  4. אופים את העוגה 35-40 דקות ב- cookControl Plus או עד שהיא זהובה יפה.
  5. לקראת סוף האפייה מכינים סירופ קפה: מכינים קפה במכונה ומערבבים עם סוכר עד שהסוכר נמס ומסמיך את הקפה.
  6. כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים אותה בסירופ קפה. מצננים אותה לחלוטין לפני שפורסים.

    עוגת שמרים קינמון. צילום: נמרוד סונדרס
    עוגת שמרים קינמון. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמרים קינמון וסירופ קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, במתכון זה להשתמש ב8 גרם שמרים יבשים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות