רקע סימנס

עוגת שמרים קינמון וסירופ קפה

מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח אולטימטיבי ליד הקפה, עוגת שמרים קינמון עם סירופ קפה, הבצק הנימוח עם טעמים של קינמון וקפה עושה אושר בלב וריח משגע בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

מלית

סירופ

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים במשך 4 דקות לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק. משמנים אותו, מכסים בניילון או מגבת לחה ומתפיחים שעה. מורידים את האוויר בטפיחות ומתפיחים עוד שעה.
  2. ממלאים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק ליריעת בצק מלבנית, בעובי כחצי ס״מ. מורחים בשמן או חמאה, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה. חוצים אותה לאורכה ומלפפים לבורג. מניחים בתבנית ומתפיחים עוד כחצי שעה עד שפני הבצק מתעגלים יפה.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ב- FastPreheat
  4. אופים את העוגה 35-40 דקות ב- cookControl Plus או עד שהיא זהובה יפה.
  5. לקראת סוף האפייה מכינים סירופ קפה: מכינים קפה במכונה ומערבבים עם סוכר עד שהסוכר נמס ומסמיך את הקפה.
  6. כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים אותה בסירופ קפה. מצננים אותה לחלוטין לפני שפורסים.

    עוגת שמרים קינמון. צילום: נמרוד סונדרס
    עוגת שמרים קינמון. צילום: נמרוד סונדרס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2916.5 קק״ל 2916.5 קק״ל
פחמימות 270.0 גרם 270.0 גרם
שומן 200.7 גרם 200.7 גרם
נתרן 542.7 מ״ג 542.7 מ״ג
חלבון 26.5 גרם 26.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
שומן רווי 18.1 גרם 18.1 גרם
כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
סידן 118.2 מ״ג 118.2 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 585.6 מ״ג 585.6 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar