עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
71 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 478.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 125.1 גרם
    נתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 478.7 גרם
    שומן 7.8 גרם 125.1 גרם
    נתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 73.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
71 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Aviv Biton

    הכנתי עם נוטלה ואגוזי מלך יצא מעלףףףףףף

    Avatar
    אביבית רחמים

    הכנתי עם ממרח שוקולד ושברתי עוגיות אוראו יצא מושלםםם !!!!!

    Avatar
    תמר סילבס
הצג עוד

תגובות (66)

Avatar

    Avatar
    אילנית בן דוד

    אהבתי את הרעיון רציתי לדעת היכן אפשר לרכוש את הממרחים האלו אני גרה באשדוד תודה

      Avatar
      Foody team

      היי אילנית, הממרחים נמצאים בחנויות אפייה או פיצוחים, או באתרים המוכרים מוצרי אפייה. בהצלחה!

    Avatar
    שני שעובי

    בוקר טוב, אני רוצה להכין כמות גדולה לצורך חלוקה ביום הולדת, באיזה שלב מקפיאים? לפני האפייה או אחרי? ובמידה וזה אחרי האם יש צורך להכניס לתנור בשנית כשמוציאים?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להקפיא לאחר האפייה, אין כל בעיה. מומלץ להפשיר מעט על השיש לאחר ההקפאה ולהכניס לתנור בחום נמוך, עד חימום (כדי שלא תהיה אפויה יתר על המידה/תישרף).

    Avatar
    ורד חי

    הכנתי כמה פעמים שוקולד וגבינה התחסל טעיםםם

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות