עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 212.1 קק״ל 3394.4 קק״ל
פחמימות 29.6 גרם 472.9 גרם
שומן 8.0 גרם 127.7 גרם
נתרן 109.0 מ״ג 1743.7 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 66.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 15.9 גרם
כולסטרול 31.7 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 9.1 מ״ג 145.6 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 50.8 מ״ג 812.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (11)

    Avatar
    איה שורש

    מה הכמויות של ממרח קינדר. האם מערבבים את שני הסוגים ואז מורחים . תודה

    Avatar
    Yael Birnbaum Reshef

    במקום קינדר מה אפשר למרוח?

      Avatar
      Foody Foody

      שוקולד, ריבה, נוטלה… מה שאוהבים.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody