עוגת תפוחים לעצלנים

עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
עוגת תפוחים לעצלנים זו עוגה בחושה שלא דורשת הרבה השקעה, אבל יוצאת סופר טעימה ויפה בזכות השימוש בתבנית גבוהה ומיוחדת עם חור
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 1]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4458
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4457.8 קק״ל 4457.8 קק״ל
    פחמימות 766.7 גרם 766.7 גרם
    שומן 131.2 גרם 131.2 גרם
    נתרן 557.1 מ״ג 557.1 מ״ג
    חלבון 65.1 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 333.6 מ״ג 333.6 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 754.2 מ״ג 754.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4458
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4457.8 קק״ל 4457.8 קק״ל
    פחמימות 766.7 גרם 766.7 גרם
    שומן 131.2 גרם 131.2 גרם
    נתרן 557.1 מ״ג 557.1 מ״ג
    חלבון 65.1 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 333.6 מ״ג 333.6 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 754.2 מ״ג 754.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


עוגה

תערובת קינמון-אגוזים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
  3. משטחים 1/3 מהתערובת בתבנית משומנת בספריי שמן. מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחציתה מעל תערובת העוגה בתבנית. מורחים עוד 1/3 מתערובת העוגה, מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת תערובת העוגה.
  4. אופים שעה ורבע, עד שהעוגה קפיצית למגע, זהובה וריחנית.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים לעצלנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות