עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
  2. במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
  5. אופים למשך 50 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6799.0 קק״ל 6799.0 קק״ל
פחמימות 907.9 גרם 907.9 גרם
שומן 315.4 גרם 315.4 גרם
נתרן 5200.8 מ״ג 5200.8 מ״ג
חלבון 78.2 גרם 78.2 גרם
סיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרם
שומן רווי 142.8 גרם 142.8 גרם
כולסטרול 1269.0 מ״ג 1269.0 מ״ג
סידן 289.7 מ״ג 289.7 מ״ג
ברזל 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 1962.6 מ״ג 1962.6 מ״ג
אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      תמר שורצברד

      זו ההמלצה של קרין – אפשר כמובן להחליף בחמאה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody