רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

עוף עם שום ובצלצלים של אהרוני – יד ראשונה ממאסטר שף!

עוף שלם אפוי ועסיסי עם המון בצל ושום ברוטב יין שמוסיפים טעם. נשמע מסובך? לא תאמינו כמה פשוט להכין אותו. 5 דקות עבודה, שעה בתנור, ויש לכם עוף חגיגי
עוף שלם אפוי ועסיסי עם המון בצל ושום ברוטב יין שמוסיפים טעם. נשמע מסובך? לא תאמינו כמה פשוט להכין אותו. 5 דקות עבודה, שעה בתנור, ויש לכם עוף חגיגי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 186.1 קק״ל 1116.5 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 132.9 גרם
    שומן 11.8 גרם 71.0 גרם
    נתרן 244.7 מ״ג 1468.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.1 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 34.2 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 28.2 מ״ג
    סידן 88.4 מ״ג 530.6 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 38.0 מ״ג
    אשלגן 326.9 מ״ג 1961.2 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 30.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 186.1 קק״ל 1116.5 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 132.9 גרם
    שומן 11.8 גרם 71.0 גרם
    נתרן 244.7 מ״ג 1468.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.1 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 34.2 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 28.2 מ״ג
    סידן 88.4 מ״ג 530.6 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 38.0 מ״ג
    אשלגן 326.9 מ״ג 1961.2 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 30.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מורחים על העוף שכבה דקה של שמן זית (אפשר עם מברשת או עם הידיים), ממליחים ומפלפלים מעט. מכניסים לתוכו לימון וגבעולי תימין ומכניסים לכלי או תבנית עם דפנות גבוהות, שמתאימים לתנור, עם צד החזה כלפי מעלה.
  3. מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם, מוסיפים פנימה את המרווה, השום, הבצלצלים, המרווה והרוזמרין. ממליחים ומפלפלים מעט, ומטגנים עד שהבצל והשום משחימים מעט. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  4. יוצקים את תכולת המחבת על העוף, מסדרים את הבצל והשום סביב סביב.
  5. מכסים היטב בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים כשעה.
  6. מורידים את נייר הכסף בזהירות ואופים רבע שעה נוספת.

    יד ראשונה ממאסטר שף - עוף עם שום ובצלצלים אהרוני
    יד ראשונה ממאסטר שף - עוף עם שום ובצלצלים אהרוני

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף עם שום ובצלצלים של אהרוני – יד ראשונה ממאסטר שף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות