עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות של תמרה אהרוני

לא צריך להסתפק במחית קארי קנויה כשכל כך פשוט להכין מחית קארי לגמרי לבד. תמרה אהרוני מראה לכם כמה פשוט להכין עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    23

מצרכים

מחית קארי

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקארי למחית, מעבירים לקערית ושומרים בצד.
  2. חותכים את חזה העוף לקוביות. בינתיים, מחממים ווק על אש גבוהה. מוסיפים 2-3 כפות שמן קנולה, וכשהשמן חם, מוסיפים את קוביות העוף ומקפיצים.
  3. כשהעוף כמעט מוכן, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  4. מוסיפים עוד 2 כפות שמן קנולה לווק, מכניסים 3 כפות מחית קארי ומטגנים כדקה.
  5. בינתיים, קוצצים דק את הבצל, חותכים לקוביות בגודל העוף את הדלורית ואת החציל וחותכים לרבעים את הפטריות.
  6. מוסיפים את הבצל לווק ומטגנים 2-3 דקות.
  7. מוסיפים את הדלורית ואת החציל ומטגנים 2-3 דקות.
  8. מוסיפים את קרם הקוקוס ואת עלי הכפיר ליים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  9. מוסיפים את סוכר הדקלים, מיץ ליים ורוטב דגים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  10. מחזירים את העוף לווק ומערבבים.
  11. מוסיפים את הפטריות ואת האפונה ומערבבים. מבשלים עוד חמש דקות.
  12. מקשטים בעלי כוסברה ומגישים חם בליווי אורז.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 882.2 קק״ל 3528.7 קק״ל
פחמימות 39.6 גרם 158.3 גרם
שומן 59.6 גרם 238.3 גרם
נתרן 1684.5 מ״ג 6737.8 מ״ג
חלבון 50.0 גרם 200.0 גרם
סיבים תזונתיים 16.0 גרם 63.8 גרם
שומן רווי 44.4 גרם 177.5 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 144.3 מ״ג 577.1 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 29.8 מ״ג
אשלגן 1598.3 מ״ג 6393.0 מ״ג
אבץ 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody