בוש קאבר דסקטופ

עיקרית חגיגית בצ’יק: כרעי עוף בתנור עם ענבים ושום

תודו שלא חשבתם על הרעיון הזה קודם! כרעי עוף בתנור שמשרים במרינדה מושלמת ומשדכים לענבים שחורים וראשי שום שלמים
תודו שלא חשבתם על הרעיון הזה קודם! כרעי עוף בתנור שמשרים במרינדה מושלמת ומשדכים לענבים שחורים וראשי שום שלמים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 269.3 קק״ל 1077.1 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.1 גרם
    נתרן 399.4 מ״ג 1597.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 10.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 269.3 קק״ל 1077.1 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.1 גרם
    נתרן 399.4 מ״ג 1597.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 10.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

בחג הזה הענבים לא נמצאים רק ביין! קבלו מתכון מעולה של כרעי עוף שצולים בתנור עם ראשי שום ומלא ענבים שחורים מתוקים. לא רק האורחים יופתעו, גם אתם לא תבינו איך לא ניסיתם את השילוב הזה קודם לכן!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים אליה את הכרעיים, מערבבים היטב ומכסים את הקערה בניילון נצמד. משרים במקרר שעה לפחות, ניתן גם במשך לילה שלם.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מסדרים את חלקי העוף בתבנית עם הצד של העור כלפי מטה ושמים ביניהם את ראשי השום חצויות לשניים.
  4. אופים 20 דקות, הופכים את הכרעיים לצד השני ומזלפים מעל בעזרת כף את הנוזלים שהצטברו בתבנית. מחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות או עד להשחמה יפה.
  5. מוסיפים לתבנית את הענבים השחורים, מזלפים שוב מהנוזלים שבתבנית וצולים 10 דקות נוספות.
  6. מומלץ להגיש את המנה עם קוסקוס או תפוחי אדמה אפויים.

לטיפ מהקצב על יצירת כיס בחזה עוף לחצו כאן>>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עיקרית חגיגית בצ’יק: כרעי עוף בתנור עם ענבים ושום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אסתי בן דוד

    מתכון נראה נפלא ,בעה מתכוינת להכין אותו אוצה לשאול האם אפשר להשתמש גם בפרי אחר תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אסתי. אפשר להשתמש בפירות הדר עמו תפוזים ואשכוליות, או פירות כמו משמש או תמר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות