על האש בתנור הביתי – מתכון של שיפודי פרגית ברוטב סצ’ואן

מנה מושלמת לארוחת צהריים מהירה שהיא קצת מתוקה, קצת חריפה וקצת מלוחה אבל הרבה הרבה טעימה! שיפודי פרגית ברוטב סצ'ואן עשיר בטעמים, שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים
מנה מושלמת לארוחת צהריים מהירה שהיא קצת מתוקה, קצת חריפה וקצת מלוחה אבל הרבה הרבה טעימה! שיפודי פרגית ברוטב סצ'ואן עשיר בטעמים, שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.9 קק״ל 1075.7 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 79.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.5 גרם
    נתרן 1542.3 מ״ג 6169.0 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 121.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 37.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 87.6 מ״ג 350.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.9 קק״ל 1075.7 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 79.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.5 גרם
    נתרן 1542.3 מ״ג 6169.0 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 121.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 37.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 87.6 מ״ג 350.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שיפודים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל של כ-1.5 ס”מ.
  2. מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי החריף, הדבש, הסויה, שיני השום, הג’ינג’ר ורוטב הסצ’ואן.
  3. משרים את הפרגיות ברוטב למשך חצי שעה במקרר.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. אחרי חצי שעה, מוציאים את הפרגיות מהמקרר, משפדים אותן על השיפודים, מעבירים לתבנית (רצוי תבנית פיירקס שבה השיפודים יהיו צפופים והרוטב יכסה אותם).
  6. מוזגים את הרוטב על השיפודים ומכניסים לתנור למשך 15 דקות. הופכים את השיפודים ואופים עוד 5-7 דקות.
  7. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בבוטנים ובצל ירוק.

    שפודי פרגית סצ'ואן - מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בבוטנים ובצל ירוק
    שפודי פרגית סצ’ואן - מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בבוטנים ובצל ירוק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
על האש בתנור הביתי – מתכון של שיפודי פרגית ברוטב סצ’ואן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילי,
      רוטב סצ’ואן מתאים לדגים, טופו, עוף, בקר או כל בשר שאוהבים.

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח!

    Avatar
    רינה

    תודה על המתכון לשיפודים קניתי רוטב סצ׳ואן

      Avatar
      מערכת Foody

      כייף! ספרי לנו איך יצא

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה אלעד!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות