פאד תאי עם ירקות בקלי קלות

מעכשיו אפשר להכין בבית, בקלי קלות ובמהירות, את מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת בעולם - פאד תאי עם ירקות שגם ילדים אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
  3. קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
  4. קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
  5. חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
  6. משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
  7. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב בכף עץ.
  8. מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  9. מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 671.4 קק״ל 2014.1 קק״ל
פחמימות 129.0 גרם 386.9 גרם
שומן 10.7 גרם 32.2 גרם
נתרן 302.6 מ״ג 907.7 מ״ג
חלבון 12.4 גרם 37.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 63.1 מ״ג 189.3 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 545.2 מ״ג 1635.7 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    אתי בראשי

    אם אני רוצה להוסיף ביצה באיזה שלב של המתכון אני מוסיפה אותה? כמה ביצים למתכון הזה? תודה לתשובה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להוסיף ביצה אחת גדולה או שתיים קטנות. את הביצים יש לטרוף בקערית ולהוסיף למחבת אחרי שמוסיפים ומקפיצים את כל הירקות ולפני שמוסיפים את האטריות (מזיזים את הירקות לצידי הווק או המחבת, מבשלים את הביצים הטרופות תוך כדי ערבוב מתמיד ואז מערבבים אותן יחד עם הירקות).

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody