
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
פאד תאי
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקות
-
1 בצל בינוני
-
4 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גזר בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 כוס נבטים סיניים
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף סילאן
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
-
1 חופן בוטנים קלויים
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
- קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
- קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
- קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
- חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
- משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
- מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב בכף עץ.
- מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
- מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
671.4
קק״ל
2014.1
קק״ל
פחמימות
129.0
גרם
386.9
גרם
שומן
10.7
גרם
32.2
גרם
נתרן
302.6
מ״ג
907.7
מ״ג
חלבון
12.4
גרם
37.1
גרם
סיבים תזונתיים
5.7
גרם
17.1
גרם
שומן רווי
0.7
גרם
2.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
63.1
מ״ג
189.3
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
3.0
מ״ג
אשלגן
545.2
מ״ג
1635.7
מ״ג
אבץ
1.2
מ״ג
3.6
מ״ג
תגובות (2)
אם אני רוצה להוסיף ביצה באיזה שלב של המתכון אני מוסיפה אותה? כמה ביצים למתכון הזה? תודה לתשובה
אפשר להוסיף ביצה אחת גדולה או שתיים קטנות. את הביצים יש לטרוף בקערית ולהוסיף למחבת אחרי שמוסיפים ומקפיצים את כל הירקות ולפני שמוסיפים את האטריות (מזיזים את הירקות לצידי הווק או המחבת, מבשלים את הביצים הטרופות תוך כדי ערבוב מתמיד ואז מערבבים אותן יחד עם הירקות).