פאד תאי עם ירקות בקלי קלות

מעכשיו אפשר להכין בבית, בקלי קלות ובמהירות, את מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת בעולם - פאד תאי עם ירקות שגם ילדים אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
  3. קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
  4. קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
  5. חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
  6. משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
  7. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  9. מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 655.1 קק״ל 1965.3 קק״ל
פחמימות 128.7 גרם 386.1 גרם
שומן 10.7 גרם 32.2 גרם
נתרן 826.6 מ״ג 2479.9 מ״ג
חלבון 12.4 גרם 37.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.4 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 65.6 מ״ג 196.8 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 535.2 מ״ג 1605.6 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody