פאד תאי מושלם שילדים אוהבים

מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת שקל להכין בבית - פאד תאי. מה שצריך זה רטבים מעולים וכמה דקות עבודה ויש לכם ארוחה היישר מהמזרח הרחוק
מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת שקל להכין בבית - פאד תאי. מה שצריך זה רטבים מעולים וכמה דקות עבודה ויש לכם ארוחה היישר מהמזרח הרחוק
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    587
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 586.9 קק״ל 1173.8 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 109.4 גרם
    שומן 29.5 גרם 58.9 גרם
    נתרן 1489.3 מ״ג 2978.5 מ״ג
    חלבון 20.2 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 329.6 מ״ג 659.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1398.5 מ״ג 2797.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    587
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 586.9 קק״ל 1173.8 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 109.4 גרם
    שומן 29.5 גרם 58.9 גרם
    נתרן 1489.3 מ״ג 2978.5 מ״ג
    חלבון 20.2 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 37.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 329.6 מ״ג 659.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1398.5 מ״ג 2797.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: משרים את אטריות האורז בהרבה מים קרים כ-45 דקות עד שהן מתרככות ומסננים.
  2. חותכים את הגזר לגפרורים (אפשר במנדולינה), את הכרוב לרצועות דקות, את הבצל הירוק למקטעים של 2 ס”מ, ואת הטופו לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את רוטב הפאד תאי עם הסויה ורוטב הצ’ילי המתוק.
  4. מחממים מחבת רחבה או ווק מעל הלהבה הכי גדולה שיש. כשהמחבת לוהטת מוסיפים את השמן ומטגנים את הגזר והכרוב תוך כדי ערבוב כ-30 שניות. מוסיפים את הטופו ומקפיצים כדקה.
  5. מזיזים בעזרת תרווד או כף עץ את תכולת המחבת לצד אחד, מוסיפים מעט שמן לצד הריק ויוצקים את הביצה הטרופה. מקשקשים את הביצה עד שהיא מבושלת לחלוטין, ואז מערבבים אותה עם שאר הירקות שבמחבת.
  6. מוסיפים את אטריות האורז ו-1/4 כוס מים ומקפיצים הכול ביחד כ-20 שניות.
  7. מוסיפים 1/2 מכמות הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-1/2 דקה עד שלא רואים נוזלים בתחתית המחבת. אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד מים או עוד מהרוטב (טועמים ומחליטים).
  8. מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים פעם אחרונה ומעבירים לצלחות עמוקות.
  9. מקשטים בבוטנים קלויים ומגישים לצד רוטב הדגים, שבבי הצ’ילי, הכוסברה והנבטים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי מושלם שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    רונית

    טעים טעים מאוד אאמץ זאת לשינוי בארוחות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות