פאי בראוניז פונטש בננה של קרין גורן

קרין גורן אופה פאי בראוניז פונטש בננה - קינוח טעים ומושחת ביותר שמשלב בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד נוזלי מפנק
קרין גורן אופה פאי בראוניז פונטש בננה - קינוח טעים ומושחת ביותר שמשלב בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד נוזלי מפנק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4638.3 קק״ל 4638.3 קק״ל
    פחמימות 472.5 גרם 472.5 גרם
    שומן 281.6 גרם 281.6 גרם
    נתרן 1706.9 מ״ג 1706.9 מ״ג
    חלבון 73.2 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 164.5 גרם 164.5 גרם
    כולסטרול 1460.8 מ״ג 1460.8 מ״ג
    סידן 767.3 מ״ג 767.3 מ״ג
    ברזל 18.9 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 2378.9 מ״ג 2378.9 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4638.3 קק״ל 4638.3 קק״ל
    פחמימות 472.5 גרם 472.5 גרם
    שומן 281.6 גרם 281.6 גרם
    נתרן 1706.9 מ״ג 1706.9 מ״ג
    חלבון 73.2 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 164.5 גרם 164.5 גרם
    כולסטרול 1460.8 מ״ג 1460.8 מ״ג
    סידן 767.3 מ״ג 767.3 מ״ג
    ברזל 18.9 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 2378.9 מ״ג 2378.9 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור

כמה דברים טובים אפשר להכניס בפאי אחד? הנה התשובה, תספרו: בראוניז, קרם וניל, תותים, בננות, פירורי שוקולד לבן וגם רוטב שוקולד. שאלה טובה אחרת היא כמה קלוריות אפשר לדחוף במתכון אחד, אבל על זה אנחנו לא מדברים… ושלא תדאגו, לא נצטרך להכין כאן תחתית בצק לפאי. פשוט נאפה את הבראוניז בתבנית פאי ועליו נבנה את כל הקונסטרוקציה. טעימממ…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית פאי בראוניז

ציפוי קרם וניל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר וקפה נמס.
  3. מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים קקאו, מלח וקמח וטורפים עד שהתערובת נפרדת משולי הקערה. משטחים בתבנית משומנת ואופים 15-20 דקות עד ששולי הבראוניז נפרדים מהתבנית ומתחילים להיסדק. מצננים לטמפ’ החדר.
  4. מצפים בקרם הוניל ומניחים את התוספות: מקציפים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת קרם אחיד. מורחים על הבראוניז. מסדרים מעל את פרוסות הבננה, חצאי התותים והמקופלת.
  5. מקשטים בשוקולד: מטפטפים מעל את רוטב השוקולד ומגישים, או שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי בראוניז פונטש בננה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות