קרין גורן מכינה פאי וניל אגסים ב-5 דקות. גאוני!

פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2783.4 קק״ל 2783.4 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 77.6 גרם
    שומן 215.1 גרם 215.1 גרם
    נתרן 842.7 מ״ג 842.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 122.5 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 1462.2 מ״ג 1462.2 מ״ג
    סידן 510.1 מ״ג 510.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 903.5 מ״ג 903.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2783.4 קק״ל 2783.4 קק״ל
    פחמימות 77.6 גרם 77.6 גרם
    שומן 215.1 גרם 215.1 גרם
    נתרן 842.7 מ״ג 842.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 122.5 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 1462.2 מ״ג 1462.2 מ״ג
    סידן 510.1 מ״ג 510.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 903.5 מ״ג 903.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
  3. יוצקים את התערובת על הקלתית.
  4. מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
  5. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  6. מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מכינה פאי וניל אגסים ב-5 דקות. גאוני!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    מה זאת אומרת לערבב ביחד?להקציף?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, לערבב 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות