פוגצטה עם גבינה, בצל ואנשובי

שי-לי ליפא לא הצליחה לבחור מה היא אוהבת יותר - פיצה או פוקצ'ה, ולכן היא מפנקת אותנו במתכון של פוגצטה, מאפה מלוח טעים במיוחד שהוא שילוב בין השתיים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

תוספות

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכסים בניילון נצמד ומעבירה להתפחה כשעה ורבע עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. בינתיים מכינים את הטופינג: קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מצננים היטב.
  5. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מרכיבים את הפוגצטה ואופים: מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
  7. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס”מ ובעובי 3-2 מ”מ.
  8. מניחים עיגול בצק אחד בתבנית. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני. מפזרים מעל בצל מאודה וזורים אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל שחור.
  9. אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2487.8 קק״ל 2487.8 קק״ל
פחמימות 232.6 גרם 232.6 גרם
שומן 125.4 גרם 125.4 גרם
נתרן 6060.0 מ״ג 6060.0 מ״ג
חלבון 107.8 גרם 107.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 49.7 גרם 49.7 גרם
כולסטרול 177.0 מ״ג 177.0 מ״ג
סידן 1746.7 מ״ג 1746.7 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 373.2 מ״ג 373.2 מ״ג
אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody