פוגצטה עם גבינה, בצל ואנשובי

שי-לי ליפא לא הצליחה לבחור מה היא אוהבת יותר - פיצה או פוקצ'ה, ולכן היא מפנקת אותנו במתכון של פוגצטה, מאפה מלוח טעים במיוחד שהוא שילוב בין השתיים
שי-לי ליפא לא הצליחה לבחור מה היא אוהבת יותר - פיצה או פוקצ'ה, ולכן היא מפנקת אותנו במתכון של פוגצטה, מאפה מלוח טעים במיוחד שהוא שילוב בין השתיים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    2335
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2334.9 קק״ל 2334.9 קק״ל
    פחמימות 229.2 גרם 229.2 גרם
    שומן 109.4 גרם 109.4 גרם
    נתרן 5673.1 מ״ג 5673.1 מ״ג
    חלבון 108.1 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 47.6 גרם 47.6 גרם
    כולסטרול 177.0 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 1752.0 מ״ג 1752.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 408.9 מ״ג 408.9 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    2335
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2334.9 קק״ל 2334.9 קק״ל
    פחמימות 229.2 גרם 229.2 גרם
    שומן 109.4 גרם 109.4 גרם
    נתרן 5673.1 מ״ג 5673.1 מ״ג
    חלבון 108.1 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 47.6 גרם 47.6 גרם
    כולסטרול 177.0 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 1752.0 מ״ג 1752.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 408.9 מ״ג 408.9 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספות

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכסים בניילון נצמד ומעבירה להתפחה כשעה ורבע עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. בינתיים מכינים את הטופינג: קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מצננים היטב.
  5. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מרכיבים את הפוגצטה ואופים: מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה.
  7. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס”מ ובעובי 3-2 מ”מ.
  8. מניחים עיגול בצק אחד בתבנית. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני. מפזרים מעל בצל מאודה וזורים אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל שחור.
  9. אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוגצטה עם גבינה, בצל ואנשובי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות