פונדנט שוקולד וממרח קרמל

זה הולך להיות מושחת וזה הולך להיות טעים בטירוף. קינוחים אישיים של פונדנט שוקולד וממרח קרמל שיוצאים חמים מהתנור ומפוצצים בשוקולד עשיר ונמס
זה הולך להיות מושחת וזה הולך להיות טעים בטירוף. קינוחים אישיים של פונדנט שוקולד וממרח קרמל שיוצאים חמים מהתנור ומפוצצים בשוקולד עשיר ונמס
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.1 קק״ל 2590.3 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 275.0 גרם
    שומן 30.7 גרם 153.7 גרם
    נתרן 77.3 מ״ג 386.4 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 41.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 91.6 גרם
    כולסטרול 205.8 מ״ג 1029.2 מ״ג
    סידן 56.8 מ״ג 284.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 348.9 מ״ג 1744.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.1 קק״ל 2590.3 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 275.0 גרם
    שומן 30.7 גרם 153.7 גרם
    נתרן 77.3 מ״ג 386.4 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 41.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 91.6 גרם
    כולסטרול 205.8 מ״ג 1029.2 מ״ג
    סידן 56.8 מ״ג 284.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 348.9 מ״ג 1744.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
  3. בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
  5. יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
  6. מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
  7. אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
  8. גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פונדנט שוקולד וממרח קרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות