פוקאצ’ה אוורירית ונהדרת עם תוספות שוות ומשתנות!

בצק אחד, המון טעמים! רותם ליברזון עם מתכון להכנת פוקאצ'ה אוורירית ומטריפה שמעטרים בתוספות לפי הטעם - תאנים, עגבניות שרי, טימין ועוד!
בצק אחד, המון טעמים! רותם ליברזון עם מתכון להכנת פוקאצ'ה אוורירית ומטריפה שמעטרים בתוספות לפי הטעם - תאנים, עגבניות שרי, טימין ועוד!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.9 קק״ל 2059.4 קק״ל
    פחמימות 97.0 גרם 388.0 גרם
    שומן 6.5 גרם 25.9 גרם
    נתרן 785.0 מ״ג 3140.0 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 58.7 מ״ג 234.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.9 קק״ל 2059.4 קק״ל
    פחמימות 97.0 גרם 388.0 גרם
    שומן 6.5 גרם 25.9 גרם
    נתרן 785.0 מ״ג 3140.0 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 58.7 מ״ג 234.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

פוקצ’ה זה לחם איטלקי מפורסם עם ערך מוסף ענק: הוא מגיע עם תוספות, ואת התוספות האלה תוכלו לבחור ולשלב לפי הטעם האישי. קבלו מתכון מעולה של פוקצ’ה אוורירית תוצרת בית עם עגבניות מיובשות, תאנים ועשבי תיבול.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
רותם ליברזון
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, השמן, המים והדבש במהירות בינונית כ-3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-10 דקות נוספות עד שהבצק מבריק ורך למגע.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד להכפלת הנפח.
  3. לשים את הבצק ביד ומחלקים ל-4 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומתפיחים שוב כרבע שעה. פותחים כל כדור בעדינות בלי לרדד לצורה אובלית. מניחים על נייר אפייה, מפזרים מעל את התוספות ומתפיחים שוב כ-20 דקות.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מעבירים את הפוקצ’ות לתבנית ואופים כ-30 דקות להשחמה יפה. מצננים מעט ומגישים.
פוקאצ'ה עם תוספות1
פוקאצ’ה אוורירית עם שלל תוספות. צילום: רותם ליברזון

הערות

  • אפשר להשתמש בכל תוספת שאוהבים, למשל: צ'ילי חריף, גבינה כחולה, שום קונפי והמון שמן זית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    היי, אפשר להשתמש בקמח רגיל או שחייבים קמח פיצה?

      Avatar
      מערכת Foody

      חשוב להשתמש בקמח פיצה, יש לו תכונות שונות מקמח לבן רגיל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות