פוקאצ’ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ’גו

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים פוקאצ'ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ'גו. המאפה המלוח המושלם הוא אופציה נהדרת לארוחת ערב בליווי סלט מרענן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  2. מערבבים את חומרי הבצק במיקסר בעזרת וו לישה במהירות בינונית כ-10-15 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד וקצת דביק.
  3. משמנים תבנית מלבנית גדולה ומרפדים בנייר אפייה. מעבירים את הבצק לתבנית ובעזרת האצבעות מותחים את הבצק לגודל התבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה.
  4. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
  5. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את עלי המרווה.
  6. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם שקופים.
  7. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים.
  8. חותכים את הארטישוקים לחתיכות בגודל ביס.
  9. מזלפים על הבצק התפוח שמן זית ומפזרים עליו את התוספות - הבצל והארטישוק.
  10. אופים כ-15 דק בתנור החם.
  11. לפני ההגשה מפזרים גילופי גבינת מנצ’גו.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3260.0 קק״ל 3260.0 קק״ל
פחמימות 414.5 גרם 414.5 גרם
שומן 140.8 גרם 140.8 גרם
נתרן 5182.6 מ״ג 5182.6 מ״ג
חלבון 84.8 גרם 84.8 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 35.7 גרם 35.7 גרם
כולסטרול 79.0 מ״ג 79.0 מ״ג
סידן 905.4 מ״ג 905.4 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 661.9 מ״ג 661.9 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody