פינוק ב-10 דקות: עוגת טחינה וסילאן משגעת!

עוגת טחינה עם סילאן היא העוגה שאתם הכי רוצים עם הקפה שלכם! אם האורחים מפתיעים ואומרים שהם בדרך, תפתיעו אותם בחזרה וב-10 דקות יש לכם עוגה וריח של מחמאות בבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

עוגת טחינה עם סילאן היא עוגת הדגל שלי, כזו שתמיד מצליחה ואם אורחים מפתיעים ואומרים שהם בדרך, אני מפתיעה אותם בחזרה וב-10 דקות יש לי עוגה ניחוחית ומנצחת.

את העוגה אפשר לקשט בזילופים של סילאן ובתמרים או בשערות חלבה. הכל הולך.

מצרכים

לעוגה:

לקישוט:

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה ורחבה מערבבים ביצים, חלב, סוכר, חמאה, טחינה וסילאן עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקמח ואת הסולת ומערבבים טיפונת עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. משמנים את תבנית הקוגלהופ היטב ומעבירים את הבלילה לתבנית.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים בערך 40 דקות.
  5. יש לבדוק עם קיסם שהעוגה יבשה במרכז. אם בחרתם לאפות בתבניות אינגלישקייק זמן האפייה יהיה קצר יותר, משהו כמו 30 דקות.
  6. מזלפים על העוגה החמה סילאן. אפשר לקשט בתמרים חתוכים או באגוזים.

    עוגת טחינה וסילאן ב-10 דקות - מושלמת לקפה של אחר הצהריים!
    עוגת טחינה וסילאן ב-10 דקות - מושלמת לקפה של אחר הצהריים!

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4160.0 קק״ל 4160.0 קק״ל
פחמימות 736.8 גרם 736.8 גרם
שומן 254.8 גרם 254.8 גרם
נתרן 2943.4 מ״ג 2943.4 מ״ג
חלבון 175.8 גרם 175.8 גרם
סיבים תזונתיים 102.0 גרם 102.0 גרם
שומן רווי 158.0 גרם 158.0 גרם
כולסטרול 1372.2 מ״ג 1372.2 מ״ג
סידן 768.5 מ״ג 768.5 מ״ג
ברזל 105.2 מ״ג 105.2 מ״ג
אשלגן 2776.9 מ״ג 2776.9 מ״ג
אבץ 98.8 מ״ג 98.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    מינה קאופמן

    שלום אפשר להשתמש בממרח טחינה עם סילאן?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אפשרי בהחלט. בהצלחה (:

    Avatar
    ענת אורנשטין

    אני שמה מיץ תפוזים במקום חלב.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody