פיצה ביתית כמו באיטליה!
אנחנו יכולים לאכול פיצה לבוקר, צהריים או ערב, כך שמתכון לפיצה ביתית קלה להכנה זה משהו שחייבים להחזיק בשלוף. לגזור ולשמור, את המתכון הזה אתם הולכים להכין והרבה
אנחנו יכולים לאכול פיצה לבוקר, צהריים או ערב, כך שמתכון לפיצה ביתית קלה להכנה זה משהו שחייבים להחזיק בשלוף. לגזור ולשמור, את המתכון הזה אתם הולכים להכין והרבה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3548.0 קק״ל 3548.0 קק״לפחמימות 420.8 גרם 420.8 גרםשומן 137.3 גרם 137.3 גרםנתרן 6214.7 מ״ג 6214.7 מ״גחלבון 158.5 גרם 158.5 גרםסיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1918.3 מ״ג 1918.3 מ״גברזל 18.3 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 2784.2 מ״ג 2784.2 מ״גאבץ 12.7 מ״ג 12.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3548
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3548.0 קק״ל 3548.0 קק״לפחמימות 420.8 גרם 420.8 גרםשומן 137.3 גרם 137.3 גרםנתרן 6214.7 מ״ג 6214.7 מ״גחלבון 158.5 גרם 158.5 גרםסיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1918.3 מ״ג 1918.3 מ״גברזל 18.3 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 2784.2 מ״ג 2784.2 מ״גאבץ 12.7 מ״ג 12.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3548 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן3.5 כוסות + 1 כף
-
25 גרם שמרים טרייםאו 1 כף שמרים יבשים
-
320 מ"ל מים פושרים1/3 1 כוסות
-
1 כפית סוכר לבן
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
רוטב ותוספות
-
400 גרם עגבניות מרוסקות
-
250 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
150 גרם גבינת בייבי מוצרלה
-
10 עגבניות שרי בינוניותחצויות
-
1 חופן זיתים שחוריםמגולענים
הגשה
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3-4 מ”מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת סנו סושי - נייר אפייה טבעי
- יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. משאירים שוליים נקיים של כ-1/2 ס”מ.
- מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהפיצה מזהיבה.
- מפזרים את הבזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3-4 מ”מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת סנו סושי - נייר אפייה טבעי
- יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. משאירים שוליים נקיים של כ-1/2 ס”מ.
- מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהפיצה מזהיבה.
- מפזרים את הבזיליקום ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות