רקע יטבתה

פיצת סופגניות מתוקה שתדליק לכם את החנוכה

כשתרצו להפתיע את המשפחה - הכינו פיצת סופגניות ויכתירו אתכם למלכי החנוכה! כל סופגניה מגיע בצורת משולש פיצה עם קרם אחר וצבעוני. תשאירו ביס ליהודה המכבי!
כשתרצו להפתיע את המשפחה - הכינו פיצת סופגניות ויכתירו אתכם למלכי החנוכה! כל סופגניה מגיע בצורת משולש פיצה עם קרם אחר וצבעוני. תשאירו ביס ליהודה המכבי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.7 קק״ל 6427.6 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 719.3 גרם
    שומן 18.3 גרם 293.0 גרם
    נתרן 236.9 מ״ג 3790.7 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 168.4 גרם
    כולסטרול 61.0 מ״ג 976.5 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 808.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 135.9 מ״ג 2174.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.7 קק״ל 6427.6 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 719.3 גרם
    שומן 18.3 גרם 293.0 גרם
    נתרן 236.9 מ״ג 3790.7 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 168.4 גרם
    כולסטרול 61.0 מ״ג 976.5 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 808.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 135.9 מ״ג 2174.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שמרים

מילוי

גנאש שוקולד חלב

גנאש שוקולד לבן

רויאל אייסינג ורוד


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים את השמרים עם כף הסוכר והמים ומשאירים למנוחה במשך 10 דקות.
  2. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק, למעט המלח, ומערבלים עם וו לישה על מהירות בינונית במשך כ-10 דקות.
  3. בשלב זה מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל במשך 2 דקות נוספות.
  4. מעבירים בעזרת לקקן את הבצק הדביק לקערה משומנת היטב ומכסים את הקערה בניילון נצמד.
  5. מניחים במקום חמים להתפחה במשך 60 דקות.
  6. מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב ומחלקים אותו ל-2.
  7. כל חלק מרדדים לגובה 2 ס”מ.
  8. קורצים  את הבצק עם רינג של עוגה בקוטר 24 ס”מ או הופכים צלחת גדולה וחותכים מסביב.
  9. בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק ל-8 משולשים.
  10. כל משולש מניחים על נייר אפייה קטן גזור לגודל המתאים, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב במשך כ-60 דקות נוספות.
  11. מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני-גבוה.
  12. מכניסים את הסופגניות לשמן החם עם נייר האפייה ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד. במהלך הטיגון מוציאים בעדינות את ניירות האפייה.
  13. מעבירים את הסופגניות לצלחת עם נייר סופג.
  14. מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת רכה ומזלפים את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצפת שוקולד.
  15. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר. דוקרים את הקצה החיצוני של הסופגנייה וממלאים אותה בקצפת.
  16. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד ומניחים אותו בקערה.
  17. מרתיחים את השמנת לבישול ומוזגים אותה מעל השוקולד הקצוץ. מחכים כדקה שהשוקולד יימס ומערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד.
  18. מכינים את הרויאל אייסינג הוורוד: מערבבים את אבקת הסוכר עם השמנת ועם צבע המאכל עד לקבלת מרקדם אחיד ורוד.
  19. מצפים את הסופגניות בגנאש וברויאל ומעטרים עם סוכריות צבעוניות, עוגיות, אגוזים, ופיסטוקים.

    פיצת סופגניות
    פיצת סופגניות. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצת סופגניות מתוקה שתדליק לכם את החנוכה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות