פירה פרווה וקרמי שמרגיש הכי חלבי!

בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.2 קק״ל 832.8 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 24.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 82.8 גרם
    נתרן 2349.6 מ״ג 9398.4 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 3.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 74.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 108.5 מ״ג 434.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.2 קק״ל 832.8 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 24.3 גרם
    שומן 20.7 גרם 82.8 גרם
    נתרן 2349.6 מ״ג 9398.4 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 3.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 74.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 108.5 מ״ג 434.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספת


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
  3. בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
  4. מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!

    פירה מושלם. צילום: יונית צוקרמן
    פירה מושלם. צילום: יונית צוקרמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פירה פרווה וקרמי שמרגיש הכי חלבי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Yaeli Vital

    מעוללללה!!! והשתמשתי בבצל מטוגן מוכן קפוא קנוי(לי היה של “דורות”)במקום ההתעסקות עם הבצל,ממליצה! ומניסיון רע ממש שלי לטחון עם בלנדר מוט או במעבד,רק למעוך במועך פירה! ריסוק חשמלי עושה גרבר לתינוקות ומרקם של מרק סמיך!!! והטעם אחר לגמרי ונוראי! לא אכיל! הכל נזרק לפח!!! אני אמרתי.. !

    Avatar
    אילנה

    אפשר עם בלנדר מוט? במקום מועך תפוחי אדמה….

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי, אם כי מועך תפוחי אדמה יעשה את העבודה מעולה, לא צריך יותר מכך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות