
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
6 תפוחי אדמה גדוליםאו קילו תפוחי אדמה מהזן האדום
-
100 גרם מזולה בטעם חמאה
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
- בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
- מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!
פירה מושלם. צילום: יונית צוקרמן
בשיתוף עם בלובנד
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
208.2
קק״ל
832.8
קק״ל
פחמימות
6.1
גרם
24.3
גרם
שומן
20.7
גרם
82.8
גרם
נתרן
2349.6
מ״ג
9398.4
מ״ג
חלבון
0.8
גרם
3.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.9
גרם
3.7
גרם
שומן רווי
7.7
גרם
30.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
18.6
מ״ג
74.3
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
0.9
מ״ג
אשלגן
108.5
מ״ג
434.0
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (0)