פירה פרווה וקרמי שמרגיש הכי חלבי!

בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

תוספת

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
  3. בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
  4. מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!

    פירה מושלם. צילום: יונית צוקרמן
    פירה מושלם. צילום: יונית צוקרמן

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 208.2 קק״ל 832.8 קק״ל
פחמימות 6.1 גרם 24.3 גרם
שומן 20.7 גרם 82.8 גרם
נתרן 2349.6 מ״ג 9398.4 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 3.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 7.7 גרם 30.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 18.6 מ״ג 74.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 108.5 מ״ג 434.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar