
פיש אנד צ’יפס מצופה תפוצ’יפס
פיש אנד צ'יפס מצופה תפוצ'יפס, אפוי בתנור ובקלי קלות! מצפים בשבבי תפוצ'יפס אופים בתנור ומגישים לצד תפוצ'יפס שאוהבים. הכי טעים וקל שיש
פיש אנד צ'יפס מצופה תפוצ'יפס, אפוי בתנור ובקלי קלות! מצפים בשבבי תפוצ'יפס אופים בתנור ומגישים לצד תפוצ'יפס שאוהבים. הכי טעים וקל שיש
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34753.3 קק״ל 139013.3 קק״לפחמימות 3344.5 גרם 13378.1 גרםשומן 2129.6 גרם 8518.3 גרםנתרן 294.6 מ״ג 1178.3 מ״גחלבון 270.3 גרם 1081.0 גרםסיבים תזונתיים 281.5 גרם 1126.1 גרםשומן רווי 674.3 גרם 2697.1 גרםכולסטרול 185.3 מ״ג 741.3 מ״גסידן 33.9 מ״ג 135.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 409.3 מ״ג 1637.3 מ״גאבץ 68.3 מ״ג 273.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות34753
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34753.3 קק״ל 139013.3 קק״לפחמימות 3344.5 גרם 13378.1 גרםשומן 2129.6 גרם 8518.3 גרםנתרן 294.6 מ״ג 1178.3 מ״גחלבון 270.3 גרם 1081.0 גרםסיבים תזונתיים 281.5 גרם 1126.1 גרםשומן רווי 674.3 גרם 2697.1 גרםכולסטרול 185.3 מ״ג 741.3 מ״גסידן 33.9 מ״ג 135.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 409.3 מ״ג 1637.3 מ״גאבץ 68.3 מ״ג 273.1 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 34753 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1/2 ק"ג דג לבןפילה דג נקי ללא עור חתוך לרצועות
-
250 גרם תפוצ’יפסאפשר בטעם פיקנטי
-
1/2 כפית אבקת צ’ילילא חובה
-
2 ביצים L
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כפית קליפת לימון

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בקערה מועכים את התפוצ’יפס לפירורים דקים ומעבירים את פירורי התפוצ’יפס לצלחת עמוקה.
מועכים את התפוצ’יפס לפירורים. צילום: נמרוד סונדרס - טורפים את הביצים, החרדל ואת גרידת הלימון בצלחת עמוקה נפרדת.
טורפים את הביצים, החרדל וגרידת הלימון בקערה נפרדת. צילום: נמרוד סונדרס - טובלים את רצועות הדג בתערובת הביצה ואז טובלים בפירורי התפוצ’יפס עד שרצועות הדג מצופות היטב מכל הצדדים.
טובלים את רצועות הדג בתערובת הביצה. צילום: נמרוד סונדרס מעבירים לפרורי התפוצ’יפס ומצפים היטב. צילום: נמרוד סונדרס - מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור.
- אופים כ-20 דקות ומגישים חם בקונוסים מנייר לצד תפוצ’יפס שאוהבים.
מגישים בקונוס נייר לצד תפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בקערה מועכים את התפוצ’יפס לפירורים דקים ומעבירים את פירורי התפוצ’יפס לצלחת עמוקה.
- טורפים את הביצים, החרדל ואת גרידת הלימון בצלחת עמוקה נפרדת.
- טובלים את רצועות הדג בתערובת הביצה ואז טובלים בפירורי התפוצ’יפס עד שרצועות הדג מצופות היטב מכל הצדדים.
- מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור.
- אופים כ-20 דקות ומגישים חם בקונוסים מנייר לצד תפוצ’יפס שאוהבים.
בשיתוף עם תפוצ'יפס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
גיוונתם לי את ציפוי הדגים והשניצלים

כיף לנו לשמוע ((: נשמח לשמוע אם אהבת…