פיש אנד צ’יפס של ישראל אהרוני

תמיד רציתם לדעת איך להכין פיש אנד צ'יפס? לא תאמינו כמה זה קל. ישראל אהרוני מכין את אוכל הרחוב האנגלי בקלי קלות בליווי מיונז מתובל וטחינה אסיאתית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    26

מצרכים

בלילה

ציפוי

צ'יפס

מיונז מתובל

אופן הכנה

  1. מכינים את הדגים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או בווק.
  2. חותכים את הדגים לרצועות בגודל אצבע.
  3. מערבבים את הקמח עם התבלינים וטובלים את הדג בתערובת.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבלילה.
  5. טובלים את נתחי הדג המצופה בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן עמוק כחמש דקות עד שנתחי הדג זהובים ופריכים ומוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הצ’יפס: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (עם הקליפה).
  8. מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח ומבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות. מסננים היטב.
  9. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
  10. מכינים את המיונז המתובל: כותשים את השום וקוצצים דק את הפטרוזיליה.
  11. מערבבים בקערית את כל מצרכי המיונז ושומרים בצד.
  12. מכינים את הטחינה האסיאתית: קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים על מיקרופליין (או קוצצים דק).
  13. מערבבים בקערית את כל מצרכי הטחינה ושומרים בצד.
  14. מגישים את הפיש אנד צ’יפס לצד המיונז המתובל והטחינה האסיאתית.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 1261.9 קק״ל 7571.2 קק״ל
פחמימות 102.7 גרם 616.3 גרם
שומן 74.1 גרם 444.8 גרם
נתרן 1850.7 מ״ג 11104.0 מ״ג
חלבון 20.9 גרם 125.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרם
שומן רווי 11.6 גרם 69.6 גרם
כולסטרול 78.1 מ״ג 468.8 מ״ג
סידן 87.1 מ״ג 522.6 מ״ג
ברזל 4.3 מ״ג 26.0 מ״ג
אשלגן 571.0 מ״ג 3426.3 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 12.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody