
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.0 קק״ל 2080.3 קק״לפחמימות 19.4 גרם 387.3 גרםשומן 1.5 גרם 29.7 גרםנתרן 157.5 מ״ג 3150.2 מ״גחלבון 2.8 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 88.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 26.8 מ״ג 535.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות104
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.0 קק״ל 2080.3 קק״לפחמימות 19.4 גרם 387.3 גרםשומן 1.5 גרם 29.7 גרםנתרן 157.5 מ״ג 3150.2 מ״גחלבון 2.8 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 88.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 26.8 מ״ג 535.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
מה יותר טעים מפיתה טריה? שום דבר בכל העולם. ומה יותר חמוד ומזמין מפיתות קטנטנות? שום דבר בכל העולם. ומה אם נספר לכם שלוקח רק חמש דקות להכין אותן, איך אפשר לעמוד מול זה? קדימה, לכו להכין לכם מיני פיתות טריות ומהממות.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 104 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מערבבים את השמרים, הסוכר ושליש כוס מהמים החמים ומניחים בצד במשך חמש עד עשר דקות, עד שרואים שהשמרים מתחילים לבעבע.
- בקערה גדולה מניחים קמח, מלח, שמן זית, את תערובת השמרים והסוכר ואת כוס המים החמים שנשארה.
- לשים את הבצק במשך 10 דקות, מעבירים אותו לקערה משומנת מעט בשמן זית ומכסים.
- מתפיחים את הבצק במקום חמים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים (כ-40 גרם כל חתיכה), על משטח מקומח קלות.
- מכסים את כדורי הבצק במגבת נקייה ונותנים להם לתפוח במשך רבע שעה.
- משטחים את הכדורים, ומרדדים כל אחד לפיתה בעובי חצי סנטימטר.
- מדליקים את הנינג׳ה גריל למצב BAKE, מחממים אותו לחום של 210 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-5 דקות.
- מוציאים את הפיתות החמות מהמכשיר ומגישים, בתיאבון!
פיתות. צילום: עידו ארבל לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מערבבים את השמרים, הסוכר ושליש כוס מהמים החמים ומניחים בצד במשך חמש עד עשר דקות, עד שרואים שהשמרים מתחילים לבעבע.
- בקערה גדולה מניחים קמח, מלח, שמן זית, את תערובת השמרים והסוכר ואת כוס המים החמים שנשארה.
- לשים את הבצק במשך 10 דקות, מעבירים אותו לקערה משומנת מעט בשמן זית ומכסים.
- מתפיחים את הבצק במקום חמים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים (כ-40 גרם כל חתיכה), על משטח מקומח קלות.
- מכסים את כדורי הבצק במגבת נקייה ונותנים להם לתפוח במשך רבע שעה.
- משטחים את הכדורים, ומרדדים כל אחד לפיתה בעובי חצי סנטימטר.
- מדליקים את הנינג׳ה גריל למצב BAKE, מחממים אותו לחום של 210 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-5 דקות.
- מוציאים את הפיתות החמות מהמכשיר ומגישים, בתיאבון!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
@ninja.il פיתה אוורירית מ-3 מרכיבים בלבד בנינג'ה גריל! #NinjaGrill #אוכלישראלי #פיתה #חומוס ♬ Sunrise - Official Sound Studio
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
כף וחצי שמרים על חצי קילו קמח???
היי אורי, כף אחת מספיקה, עודכן במתכון
הכנתי עם ק
אם מכינים עם קמח חיטה מלא, יש הבדל במידות?
כן, לשים 450 גרם קמח מלא