באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פיתות קטנות תוך חמש דקות!

פיתות קטנות מהממות תוך חמש דקות? שמעתם נכון! כל הטריות והטעם של פיתה שרק יצאה מהתנור, ובכלום זמן אפייה. אתם עוד כאן?
פיתות קטנות מהממות תוך חמש דקות? שמעתם נכון! כל הטריות והטעם של פיתה שרק יצאה מהתנור, ובכלום זמן אפייה. אתם עוד כאן?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.0 קק״ל 2080.3 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 387.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 29.7 גרם
    נתרן 157.5 מ״ג 3150.2 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 88.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 26.8 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.0 קק״ל 2080.3 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 387.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 29.7 גרם
    נתרן 157.5 מ״ג 3150.2 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 88.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 26.8 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מה יותר טעים מפיתה טריה? שום דבר בכל העולם. ומה יותר חמוד ומזמין מפיתות קטנטנות? שום דבר בכל העולם. ומה אם נספר לכם שלוקח רק חמש דקות להכין אותן, איך אפשר לעמוד מול זה? קדימה, לכו להכין לכם מיני פיתות טריות ומהממות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
מערכת Foody
X

32 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את השמרים, הסוכר ושליש כוס מהמים החמים ומניחים בצד במשך חמש עד עשר דקות, עד שרואים שהשמרים מתחילים לבעבע.
  2. בקערה גדולה מניחים קמח, מלח, שמן זית, את תערובת השמרים והסוכר ואת כוס המים החמים שנשארה.
  3. לשים את הבצק במשך 10 דקות, מעבירים אותו לקערה משומנת מעט בשמן זית ומכסים.
  4. מתפיחים את הבצק במקום חמים במשך שעה.
  5. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים (כ-40 גרם כל חתיכה), על משטח מקומח קלות.
  6. מכסים את כדורי הבצק במגבת נקייה ונותנים להם לתפוח במשך רבע שעה.
  7. משטחים את הכדורים, ומרדדים כל אחד לפיתה בעובי חצי סנטימטר.
  8. מדליקים את הנינג׳ה גריל למצב BAKE, מחממים אותו לחום של 210 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-5 דקות.
  9. מוציאים את הפיתות החמות מהמכשיר ומגישים, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתות קטנות תוך חמש דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    רינה

    ואם אין נינגה זה יעבוד בתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רינה, אופן ההכנה מותאם לנינג’ה

    Avatar
    אורי אור

    הפיתות נפלאות. אני אופה קילו פעמיים בשבוע ומקפיאה בשקיות. שאלתי היא האם ניתן להמיר את כל הקמח הלבן (אני משתמשת בקמח לחם) בקמח כוסמין מלא 100%. מאמינה שאצטרך להוסיף מים, שאלתי האם תצאנה כבדות ודחוסות מידיי, או האם יש חשש שהפיתות לא יתפחו או לא יפתחו כיס. תודה..

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורי, לא ניסיתי אך מאמינה שיצאו מעט כבדות יותר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות