באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קבלו את הנינג’ה של כל הפלאפלים

רוצים להכין פלאפל ביתי אבל אין לכם חשק לטגן? אפרת ליכטנשטט עם מתכון לפלאפל ביתי, טעים ומזין וללא פשרות שמכינים בלי אף טיפת שמן
רוצים להכין פלאפל ביתי אבל אין לכם חשק לטגן? אפרת ליכטנשטט עם מתכון לפלאפל ביתי, טעים ומזין וללא פשרות שמכינים בלי אף טיפת שמן
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
33 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    27
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 26.7 קק״ל 800.5 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 91.1 גרם
    שומן 0.9 גרם 25.7 גרם
    נתרן 157.1 מ״ג 4713.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 37.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 176.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 653.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    27
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 26.7 קק״ל 800.5 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 91.1 גרם
    שומן 0.9 גרם 25.7 גרם
    נתרן 157.1 מ״ג 4713.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 37.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 29.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 176.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 653.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

אני מתה על פלאפל, וגם יודעת שזה ממש קל להכין את זה בבית, אבל מה שתמיד עוצר אותי זה הקטע של הטיגון… זה גם לא כיף לטגן וגם כמובן לא בריא. אז אתם יכולים לתאר כמה התרגשתי לגלות שאפשר להכין פלאפל בנינג׳ה בלי טיפת שמן! מדהים! פשוט מניחים את הכדורים בסלסלת הטיגון באוויר חם ואחרי עשר דקות כבר זוללים פלאפל

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קטניות וחיטה
אפרת ליכטנשטט
X

33 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את החומוס היבש 12-18 שעות במים (בקיץ מומלץ לשמור בקירור). מחליפים כל כמה שעות את מי ההשריה.
  2. מסננים את המים ומוציאים כמות של 500 גרם (3.5 כוסות) חומוס מושרה.
  3. קולפים את השום, חותכים את הלחם לחתיכות קטנות. קולפים וחוצים את הבצל.
  4. במעבד מזון שמים את כל החומרים מלבד השומשום וטוחנים למרקם אחיד של גרגרים דקים.
  5. מערבבים פנימה את השומשום ומעבירים את העיסה למקרר לשעה-שעתיים.
  6. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים.
  7. מכינים את המכשיר עם סלסלת הטיגון.
  8. מדליקים את המכשיר על תכנית ״טיגון באוויר חם״ על 200 מעלות ומפעילים ל-5 דקות.
  9. מניחים (בזהירות! זה חם) את הכדורים ללא רווחים גדולים בתוך סלסלת הטיגון ומפעילים בתכנית ״טיגון באוויר חם״, 200 מעלות ל-10 דקות.
  10. חוזרים על הפעולה עם כל שאר הכדורים (כשלושה סבבים).
  11. מגישים עם פיתות, סלט, טחינה וחמוצים, או פשוט טובלים בטחינה וזוללים…
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבלו את הנינג’ה של כל הפלאפלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות